Kezdőlap Események Tanácsadó testület alakult a kosárlabda akadémiában

Tanácsadó testület alakult a kosárlabda akadémiában

Egyre nagyobb sikereket ér a Mercedes- Benz Kosárlabda Akadémia, ahol mostanra közel hatszáz gyermekkel foglalkoznak naponta. A vezetőség és az edzők célja a gyermekeket mindennapos mozgásra nevelni, megtanítani a sport szeretetére, és az edzések, versenyek által a csapatjáték fontosságára, a kitartás, az önuralom, az alázat és a szorgosság elsajátítására. Ezeket a filozófiákat hivatottak megerősíteni a fiatalokban a június 8-án létrehozott társadalmi tanácsadó testületnek az Akadémián.

A testület megalakulását ünnepélyes keretek között tartották meg, melyen köszöntőbeszédet mondott Szemreyné Pataki Klaudia, valamint Ivkovicné Béres Tímea a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója mondott beszédet, aki kiemelte az újonnan alakult testület fontosságát, hiszen a testi erőnlét mellett a lelki egyensúly is elengedhetetlen.

A szakmai igazgató egy kiemelt feladattal is ellátta a Dr. Kelemen Edit, Csorvásiné Farkas Anna, Dr. Gyenes Vilmos, Farkas Gábor és Csík Jánosból álló testületet, miszerint a gyermekek jelmondat javaslataiból kell kiválasztani egyet, ami a Kosárlabda Akadémia mottójává válna.