Kezdőlap Egészség-szépség Egy hely Kecskemét szívében, ahol garantált az ellazulás

Egy hely Kecskemét szívében, ahol garantált az ellazulás

Létezik egy hely Kecskemét szívében, ahol garantált az ellazulás. Ez nem más, mint a Jókai utcában található Ban Sabai Thai Masszázs szalon. Lassan már tíz éve látogatnak el új, illetve visszajáró vendégek, akik szeretnének egy kicsit elrugaszkodni a hétköznapok szürke homályából és egy tradicionális thai masszázs keretében kívánnak feltöltődni. Dr Katusné Czirkó Klára, a Ban Sabai Thai Masszázs szalon tulajdonosa fogadta szerkesztőségünket üzletében. Már a küszöbön érezhető volt a szalonban helyet kapó béke és a harmónia.

„Tíz évvel ezelőtt lett cégünk, a Profitholding Kecskemét kft. egyik tevékenységi köre a Ban Sabai Thai Masszázs szalon irányítása, melyet egy másik tulajdonostól vettünk át. A helyiség jelenlegi kinézetét mi alakítottuk ki egy feng­shui szakértő közreműködésével. Tradicionális thai masszázs szalon vagyunk, ez azt jelenti, hogy csak thai masszázzsal foglalkozunk. Négy féle masszázsforma érhető el nálunk: a tradicionális testmasszázs, az olajos testmasszázs, a talpmasszázs, illetve télen szoktuk alkalmazni a gyógynövényes masszázst. A hagyományos thai masszázs, egy úgynevezett száraz masszázs, nyomkodásos technikával történik, kényelmes pólóban, nadrágban, amit természetesen mi biztosítunk a vendégnek.

A masszőrhölgyek a test energiapályáin haladnak végig s elsősorban az izületeket lazítja ki. Az olajos testmasszázs, mely kényeztető olaj használatával, simító mozdulatokkal történik, elsősorban az izomlazításért felelős. A talpmasszázshoz egy fa botocskát használnak, segítségével alaposabban át tudjuk dolgozni az akupunktúrás pontokat. A “herbál” masszázs Thaiföldről hozatott gyógynövényekből készült, felgőzölt labdácskával történik. A Ban Sabai Masszázsszalon alkalmazott masszőrhölgyei Thaiföldről érkeztek hazánkba, ott szereztek képesítést, ráadásul több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Az egyik hölgy­Naa­már 5 éve dolgozik nálunk , míg a másik hölgy ­Mookda több mint egy éve érkezett. Munkájukkal segítenek javítani a különböző fizikai kellemetlenségeket, feloldani a stresszes életmód okozta gondokat.” Megéri ellátogatni a szalonba, ugyanis a masszőrhölgyek rendkívül szakszerűen végzik a dolgukat, felismerik a problémás területeket és személyre tudják szabni az általuk végzett masszást.

A mindig kedves, mosolygós recepciós – Ildikó- szívesen segít a megfelelő masszázsfajta kiválasztásában, időpont foglalásban. Bármilyen kérdésük van, forduljanak hozzá bátran. Masszázs után egy csésze finom teával is megkínálnak minden vendéget. A Ban Sabai Thai masszázsszalonban eltöltött idő teljes mértékben a vendég pihenéséről, kikapcsolódásáról, egészsége megőrzéséről szól.


Ban Sabai Thai Masszázsszalon
Kecskemét, Jókai u. 21.
Nyitva tartás:
Hétfő­ – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: Zárva
Telefon: 06­76­321­062