Kezdőlap Egészség Egy hely Kecskemét szívében, ahol garantált az ellazulás

Egy hely Kecskemét szívében, ahol garantált az ellazulás

Létezik egy hely Kecskemét szívében, ahol garantált az ellazulás. Ez nem más, mint a Jókai utcában található Ban Sabai Thai Masszázs szalon. Lassan már tíz éve látogatnak el új, illetve visszajáró vendégek, akik szeretnének egy kicsit elrugaszkodni a hétköznapok szürke homályából és egy tradicionális thai masszázs keretében kívánnak feltöltődni. Dr Katusné Czirkó Klára, a Ban Sabai Thai Masszázs szalon tulajdonosa fogadta szerkesztőségünket üzletében. Már a küszöbön érezhető volt a szalonban helyet kapó béke és a harmónia.

„Tíz évvel ezelőtt lett cégünk, a Profitholding Kecskemét kft. egyik tevékenységi köre a Ban Sabai Thai Masszázs szalon irányítása, melyet egy másik tulajdonostól vettünk át. A helyiség jelenlegi kinézetét mi alakítottuk ki egy feng­shui szakértő közreműködésével. Tradicionális thai masszázs szalon vagyunk, ez azt jelenti, hogy csak thai masszázzsal foglalkozunk. Négy féle masszázsforma érhető el nálunk: a tradicionális testmasszázs, az olajos testmasszázs, a talpmasszázs, illetve télen szoktuk alkalmazni a gyógynövényes masszázst. A hagyományos thai masszázs, egy úgynevezett száraz masszázs, nyomkodásos technikával történik, kényelmes pólóban, nadrágban, amit természetesen mi biztosítunk a vendégnek.

A masszőrhölgyek a test energiapályáin haladnak végig s elsősorban az izületeket lazítja ki. Az olajos testmasszázs, mely kényeztető olaj használatával, simító mozdulatokkal történik, elsősorban az izomlazításért felelős. A talpmasszázshoz egy fa botocskát használnak, segítségével alaposabban át tudjuk dolgozni az akupunktúrás pontokat. A “herbál” masszázs Thaiföldről hozatott gyógynövényekből készült, felgőzölt labdácskával történik. A Ban Sabai Masszázsszalon alkalmazott masszőrhölgyei Thaiföldről érkeztek hazánkba, ott szereztek képesítést, ráadásul több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Az egyik hölgy­Naa­már 5 éve dolgozik nálunk , míg a másik hölgy ­Mookda több mint egy éve érkezett. Munkájukkal segítenek javítani a különböző fizikai kellemetlenségeket, feloldani a stresszes életmód okozta gondokat.” Megéri ellátogatni a szalonba, ugyanis a masszőrhölgyek rendkívül szakszerűen végzik a dolgukat, felismerik a problémás területeket és személyre tudják szabni az általuk végzett masszást.

A mindig kedves, mosolygós recepciós – Ildikó- szívesen segít a megfelelő masszázsfajta kiválasztásában, időpont foglalásban. Bármilyen kérdésük van, forduljanak hozzá bátran. Masszázs után egy csésze finom teával is megkínálnak minden vendéget. A Ban Sabai Thai masszázsszalonban eltöltött idő teljes mértékben a vendég pihenéséről, kikapcsolódásáról, egészsége megőrzéséről szól.


Ban Sabai Thai Masszázsszalon
Kecskemét, Jókai u. 21.
Nyitva tartás:
Hétfő­ – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: Zárva
Telefon: 06­76­321­062