Kezdőlap Események Labdarúgó NB I – Ideiglenesen Herczeg András irányítja a DVSC edzéseit

Labdarúgó NB I – Ideiglenesen Herczeg András irányítja a DVSC edzéseit

Ideiglenesen Herczeg András irányítja a szakmai munkát a DVSC-TEVA labdarúgócsapatánál, amelynél Kondás Elemér hétfőn mondott le a vezetőedzői posztról.

A bajnokságban két forduló után egypontos, az Európa Ligából pedig kiesett együttes honlapjának keddi beszámolója szerint Herczeg a vasárnapi, Gyirmót elleni mérkőzésig vezeti a Debrecent, a klub vezetése folyamatosan keresi a végleges megoldást.
“Nem terveztem jelen pillanatban, hogy leülök a kispadra, de a kialakult helyzetben úgy éreztem, segítenem kell a klubnak” – idézi a csapat honlapja Herczeget, aki a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője.
Kondás Elemér a debreceni együttessel két bajnoki címet és egy bajnoki bronzérmet nyert, a Magyar Kupában pedig kétszer diadalmaskodott. Az edző 162 bajnoki találkozón irányította a csapatot, ami rekord a DVSC történetében, s a szerzett pontok tekintetében is csúcstartó a klubnál.
A Debrecen az Európa Liga-selejtező első köréből kettős győzelemmel jutott tovább a San Marinó-i La Fiorita ellen, ám a második fordulóban meglepetésre kettős vereséggel búcsúzott a fehérorosz Tarpeda Zsodzinával szemben. Az OTP Bank Ligában az első fordulóban hazai pályán 1-1-et ért el a csapat a Paks ellen, míg vasárnap 3-1-re kikapott a Vasas vendégeként.

slp \ sgj \ sag

MTI 2016. július 26., kedd