Kezdőlap Régió „Felelős Foglalkoztató vagyok” országos konferencia és kiállítás

„Felelős Foglalkoztató vagyok” országos konferencia és kiállítás

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA nKft.)Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával (MKIK) és a HR Portállal együttműködésben 2016. november 24-én országos konferenciát és kiállítást szervez Felelős Foglalkoztató vagyok címmel. A konferencián -Magyarországon először – átadásra kerül az Év Felelős Foglalkoztatója Vándordíj. A díj elnyerésére, illetve a konferencián való részvételre és kiállításra pályázati úton van lehetőség.

A rendezvény célja a felelős foglalkoztatás jó példáinak bemutatása, együtt gondolkodás a szakma meghatározó képviselőivel, a nagyvállalatok, a kis- és középvállalatok, illetve a közszféra lehetőségeinek megvitatása, valamint a felelős foglalkoztatás területén a jó gyakorlatok díjazása.

A vándordíj az alábbi három kategóriában kerül kiosztásra:
a) mikro- és kisvállalkozások 
b) középvállalkozások és nagyvállalatok 
c) közszféra szervezetei
A vándordíjon felül a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által támogatott különdíj kerül kiosztásra a képzés, szakképzés területén kiemelkedő vállalat részére, az a) és b) kategóriában indulók között.

A pályázat beadási határideje: 2016. szeptember 30.

Részletes információ a www.ofa.hu weboldalon található.

„Reméljük minél több Bács-Kiskun megyei telephelyű vállalat nyújt be sikeres pályázatot” – üzeni a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kommunikációs Irodája