Kezdőlap Események Hosszabbítás a Mesterek Mestere díj pályázaton 

Hosszabbítás a Mesterek Mestere díj pályázaton 

Október 1-ig meghosszabbították a Mesterek Mestere Díj nevezési határidejét. A kőműves és burkoló mesterek elismerésére alapított díjra referenciák beküldésével lehet pályázni szakembereknek.

A díjat tavaly alapította a Mapei Kft. a kiemelkedő építőipari szakemberek elismerésére. A díj célja javítani az építő szakmák megbecsülését és vonzóvá tenni a fiataloknak.

A Mesterek Mestere cím odaítéléséről független szakmai zsűri, míg a közönségdíjról online közönségszavazás dönt. A díjazottak jelentős erkölcsi és anyagi elismerésben részesülnek és használhatják a Mesterek Mestere címet.

„Megéri pályázni. A tavalyi közönségdíjas Kiss Tamásnak (35) megváltozott az élete: felismerik az utcán és idegenek is gratulálnak neki. Emellett egy évre előre megvannak a megrendelései – pedig nem ő a legolcsóbb” – mondta Markovich Béla.

Pályázni a Mesterek Mestere díj honlapján található pályázati adatlap és referenciafotók beküldésével lehet. A pályázat beküldési határideje 2016. október 1. A pályázati felhívás awww.mapei.hu/mesterekmestere címen tekinthető meg.