Kezdőlap Események Interjú a Babos kendő királyával, Nagy Feróval

Interjú a Babos kendő királyával, Nagy Feróval

Az idén XIV. alkalommal megrendezett Hetényegyházi Bogrács parti sztárvendége nem más, mint Nagy Feró volt, aki egy fergeteges produkció keretében szórakoztatta a közönséget. Magazinunknak lehetősége adódott elcsípni őt egy riport keretében.

Hányadik alkalommal jársz a Hírös városban?
Számos alkalom adtán voltam már Kecskeméten, illetve a vonzáskörzetében és azt kell, mondjam, hogy nagyon megkedveltem ezt a régiót, amelyhez a fantasztikus közönség és az ízletes pálinkák által kerültem közelebb.
Nagyon szeretem az ilyen falunapokat, bográcsos partikat, hiszen ilyenkor a zenekar mondhatni együtt lélegzik, együtt bulizik a közönséggel.

Milyen események, fellépések voltak, illetve várhatóak még az idei évben?
Nagyon sikeres évet zártunk, hiszen jócskán hatvan fölött volt a fellépéseink száma. Már az idény vége felé járunk, kezd lecsengeni a dolog, de szeptember végéig még tart a turnéidőszak.

Részt veszel a jövőre mozikba kerülő Pappa Pia című magyar filmben, esetleg tudnál nekünk az általad megformált karakterről mesélni pár mondatot?
A Pappa Pia című film szerintem a jövő év legsikeresebb magyar slágerekkel megbolondított musicalje lesz, jelenleg is zajlanak a forgatások. A filmben az öreg rocker nagypapa szerepét kaptam meg, ami számomra rendkívül testhez álló karakter, jól tudok vele azonosulni.

Mit tanácsolsz a mai feltörekvő énekeseknek, ifjú tehetségeknek?
Szerencsére nagyon sok feltörekvő tehetséges fiatal akad országunkban, azonban véleményem szerint nem feljutni a nehéz, hanem a csúcson maradni. Azt kívánnám nekik, hogy találják meg azt az utat, ahol nem csak híresek lesznek, de azok is maradnak.

Szerinted mi a siker titka?
Ezt kissé bonyolult megfogalmazni, de számomra az a siker titka, hogy megpróbálok közel maradni az emberekhez, a közönséghez. Az embereket szeretni kell, együtt kell velük lélegezni egy-egy koncert során, még akkor is, ha a helyzet mást kíván. Emellett fontosnak tartom megbecsülni az elért sikereket, célokat.

Milyen munkán kívüli tevékenységeket folytatsz, mennyi idő jut a magánéletedre?
Egyfolytában úton vagyok, ennek következtében nem sok magánéletem van.
Számomra a legfontosabb a családom. Amikor véget ér egy nagy volumenű turné, akkor kifejezetten velük szoktam lenni, időnként együtt elutazunk, járjuk a világot, hiszen amikor itthon vagyok, folyamatosan a munka teszi ki az életem.

Úgy tűnik, hogy a lendületedből, erődből cseppet sem vesztettél az évek során…
Amíg az Úr adja nekem az erőt, és ilyen lelkes közönség vesz körül, addig nincs ilyesmi gondom.

Mit üzensz a rajongóknak, olvasóknak?
Azt üzenném mindenkinek, hogy merjünk kiállni igazunkért, magyarságunkért, önmagunkért, álljunk ki a világért, ami igaz, hogy sokszor nem tökéletes, de a miénk és meg kell becsülni!