Kezdőlap Események Kamion Eb – Versenykamionok és luxus sportautók Budapest belvárosában

Kamion Eb – Versenykamionok és luxus sportautók Budapest belvárosában

Versenykamionok és luxus sportautók fognak felvonulni a kamion Európa-bajnokság mogyoródi versenyhétvégéjét megelőző csütörtökön, augusztus 25-én Budapest belvárosában.

Augusztus 27-én és 28-án a kamion Eb-futam mellett két másik sorozat, a több mint 600 lóerős sportautókat felvonultató Blancpain GT Series, valamint a Swift Cup Europe versenyeit is megrendezik a Hungaroringen.
A szervezők csütörtöki közleménye szerint augusztus 25-én délután a versenykamionok – köztük a címvédő Kiss Norbert 1-es rajtszámú Tankpool24-Mercedese -, valamint a Blancpainben induló versenyautók 17 órakor indulnak a Hungaroringről, és az M3-as autópályán, a Kacsóh Pongrác úton, a Kós Károly sétányon, valamint a Hősök terén keresztül az 56-osok terén felállított parkolóig fognak eljutni konvojban.
A versenykamionok, Aston Martinok, Audi R8-asok, Bentley-k, Corvette-ek, Lamborghinik, McLarenek és Nissan GTR-ek felvonulását ingyenesen tekinthetik meg az érdeklődők.
A kamion Eb tavaly, 25 év szünet után tért vissza Magyarországra, s mivel a rendezvény nagy sikert aratott, a szervezők az idén is különböző kísérőprogramokkal készülnek a várhatóan több tízezer fős közönségnek.

slp \ skt \ spi

MTI 2016. augusztus 4., csütörtök