Kezdőlap Kecskemét Montázs-est Csombor Terikével és Orth Péterrel

Montázs-est Csombor Terikével és Orth Péterrel

A Montázsmagazin kivételesen nem a hónap utolsó szombatján, hanem az elsőn várja következő Montázs-estjére a vendégeit, barátait a Kecskeméti Katona József Könyvtárba. 2016. szeptember 3-án 16.00 órakor különleges, és sokunk által kedvelt vendégeket üdvözölhetünk körünkben: Csombor Teréz és Orth Péter, a kecskeméti Katona József Színház művészei látogatnak el hozzánk egy jóízű beszélgetésre. Azt is sokan tudjuk, hogy Csombor Terike Orth Péter édesanyja.

Így a színházi évad elején még könnyebb találni olyan délutánt, amikor mindketten ráérnek, hiszen még nem indulnak be a próbák olyan intenzitással. Később ez már nehezen menne, ezért nagyon megbecsüljük a két művész társaságát, együttes jelenlétét. Vallanak önmagukról és egymásról, a színházhoz fűződő, életre szóló kapcsolatukról, hiszen mindketten eljegyezték magukat a színészi hivatással. Vidám, jókedvű, hangulatos délutánnak nézünk elébe.

A moderátor Szeli Sára újságíró lesz. Várjuk tehát vendégeinket a szeptemberi Montázs-estünkön 3-án, szombaton 16.00 órakor a kecskeméti Katona József Könyvtár nagytermében. Legyen a vendégünk ezen a különleges rendezvényen! Mindenkit szeretettel várunk!

kozos kep3