Kezdőlap Események Nagy sikert aratott a Jazzfőváros Kecskeméten

Nagy sikert aratott a Jazzfőváros Kecskeméten

Magazinunk részt vett a Jazzfőváros idén Kecskeméten megrendezett négy napos fesztivál pénteki napján, ahol számos hazai, illetve nemzetközi hírű zenekar, előadó mutatta meg tehetségét a közönség számára.

A fellépők között szerepelt különböző színpadokon a Harlemania,Marco Marchi & the Mojo Workers, Evan Arntzen, Mimi Blais, a Bolyki Brothers, Sebastien Girardot, Stephani Trick, a Bohém Ragtime Jazz Band, Malo Mazurié, Paolo Alderighi, a Frank Muschalle Trio, a Petra Ernyei Quartet.
Koncertet adott Dave Blenkhorn, Ken Aoki, a Gramophonia Hot Jazz Orchestra, a Hot Jazz Band, a Cannaro, Harry Kanters, a Dániel Balázs Trió és még sokan mások…
Aki kellően felforrósodott a nyári meleg és a pörgős swing hatására lehűthette magát a szomszédos strandon, esetleg megkóstolhatta a Kecskeméti Sörmanufaktúra finomabbnál finomabb söreit, majd felfrissülve, új erőt kapva térhetett vissza a tánctérre.
A jazz által létrejött hangulat mindvégig kiváló volt, amelyet az emberek sokasága és felszabadultsága igazolt.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra dolgozóival, illetve tulajdonosaival beszélgettünk, akik beavattak minket a kecskeméti kézműves sörök rejtelmeibe és egyéb érdekességekkel is szolgáltak számunkra.
Részletek hamarosan…