Kezdőlap Interjú Ön nézi majd az Olimpiát? Mi igen! – vélemények Kecskemétről

Ön nézi majd az Olimpiát? Mi igen! – vélemények Kecskemétről

Ön nézi az Olimpiát? Mi igen! – vélemények Kecskemétről
Zajlik az olimpia, az egész világ lázban ég, és így van ezzel városunk is, Kecskemét. Mindenki másképp készül erre az eseményre, valakit jobban, valakit kevésbé mozgatnak meg a sportok, de egy közös: mindannyian szorítunk magyar indulóinknak! A Hírös Városban kérdezősködtünk, ki hogyan viszonyul a jelenleg is tartó olimpiához.

 

Pénzes János, DJ

Engem leginkább az úszás, vízilabda és az atlétika érdekel, azokon belül is főleg azok, amikben magyarok szerepelnek. Itt, Rio-ban most a magyarság fog bennünk megszólalni! Azt gondolom, hogy a négy évvel ezelőtti (talán) tizenkilenc arany az, amit idén el fogunk érni. Az én személyes kedvenc sportolóm Usain Bolt, neki nagyon szurkolok!

Kovács Balázs, a kecskeméti Mokambo ügyvezető igazgatója

Én csak annyit tudok mondani: Hajrá Magyarország! Nagyon szurkolunk magyar sportolóinknak, a legfontosabb az összefogás. Hajrá Rio, Hajrá Magyarok!

Kasos József, ügyvezető :

Ami engem a leginkább érdekel, az a vízilabda, hiszen legendásan jók vagyunk mi magyarok ebben a sportban. Azt gondolom, hogy az előző olimpián elért 19 aranyra idén is számíthatunk. Hajrá Magyarország!

Bánsági Attila, a kecskeméti Thermo Dress ügyvezető igazgatója:
Magam is nézem az Olimpiát, nagyon büszke vagyok a magyar úszókra, ők régen is nagyon jól szerepeltek az ötkarikás játékokon. A vízilabdát rendszeresen nézem, legfőképpen a férfi vízilabdát részesítem előnyben, de a női válogatott is nagyon jól szerepel, teljesen magával ragadott ez az egész. Örömmel és büszkeséggel töltene el, ha az Olimpián a magyar vízilabda válogatott nyerné. Úgy gondolom, hogy egyre inkább jó érzés magyarnak lenni a világban!
 

 

További véleményekről az olimpiával kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.