Kezdőlap Események Richter Florian Cirkusz – Transformers a porondon!

Richter Florian Cirkusz – Transformers a porondon!

Richter Florian Cirkusz – Transformers a porondon!

A műsorban klasszikus állatos és hagyományos artistaszámok mellett Magyarországon eddig soha nem látott technikai produkciók voltak láthatóak. A műsor egyik legizgalmasabb és leglátványosabb produkciója a három és fél tonna súlyú, négy méteres Transformers volt, az ismert filmből. Izgalmas percek voltak azok, amikor a klasszikus cirkuszi időket idéző repülő-ember, akit egy hatalmas ágyúcsőből lőttek ki és 120 km/órás sebességgel repül az óriás-cirkuszsátor kupolájának egyik végéből a másikba. Emellett Magyarországon először lépett  közönség elé a 3 Diorios motoros csoport lélegzetelállító produkciójával, mely bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe is. Az ördögmotorosok a világ leggyorsabb, legügyesebb motorosai közé tartoznak, akik egy acélhálóból épült gömbben hihetetlen sebességgel, centiméterekkel száguldottak el egymás mellett.

Az állatbarátok is sok szép, felejthetetlen percet örökíthettek meg. Megcsodálhatták Richter Flórián, a Monte Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál egyetlen magyar bajnokának gyönyörű fríz és arab telivér lovakkal bemutatott szabadidomítását. Láthatták Richter Kevin lovasakrobata számát és persze mulathattak az olasz mókamester, Christian Folco bohóctréfáin. Az igazi meglepetés pedig Szandra, az elefánt volt, aki borbély-tudományával hódította meg a közönséget.

Az előadások hétköznap 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, valamint vasárnap 11 és 15 órakor láthatóak a kecskeméti Vízműdomb előtt felállított sátorban. A műsort augusztus 28-ig lehet megtekinteni.

CAM06290

CAM06297