Kezdőlap Kecskemét Soltvadkerti edzőtáborral kezdték meg a felkészülést a kecskeméti futsalosok

Soltvadkerti edzőtáborral kezdték meg a felkészülést a kecskeméti futsalosok

Augusztus 5-7. között a Soltvadkerti-tó mellé utaztak a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club játékosai, ahol egy 3 napos összetartáson és felkészítésen vettek részt. A programban napi 2 edzés, illetve 1 edzőmérkőzés szerepelt.

Cserenkó Szabolcs, az idén nyáron Kecskemétre szerződtetett vezetőedző a következőkben foglalta össze a hétvége tapasztalatait:

„Ez volt az első találkozásunk ebben a felállásban, s túlzás nélkül mondhatom, hogy többet kaptam, mint amire számítottam. A keret tagjai fiatalok, agilisek, látszik rajtuk, hogy szeretnének fejlődni, minél többet megtanulni a futsalról. Jövő héttől kezdődően már heti két edzést tartunk, majd augusztus 15-én, hétfő este az NB I-es Dunaújvárossal játszunk felkészülési mérkőzést.”

Az állóképességet fejlesztő feladatok mellett, labdás gyakorlatok is előkerültek az edzések során. A szombat esti gyakorló mérkőzésen pedig, ahol a 3*20 perces etapokban a Soltvadkerti TE Labdarúgó Szakosztályának ifi csapatával játszottak felkészülési meccseket, már az egyes taktikai variációkat is gyakorolhatták a futsalosok.