Kezdőlap Események Megnyílt Kecskeméten a Kedvenc Szakbolt

Megnyílt Kecskeméten a Kedvenc Szakbolt

  1. szeptember 7-én nyitotta meg kapuit a vásárlók számára a kecskeméti Kedvenc Szakbolt. Gara Mihály, az üzlet egyik tulajdonosa nyilatkozott Magazinunknak:

„A Kedvenc Szakbolt hálózat üzletei Debrecenben, Nyíregyházán, Miskolcon és Nagyváradon már hosszú évek óta a vevők kedvencei.
Kínálatunkban friss baromfi- és tőkehúsok széles választékával, továbbá töltelékárukkal, tejtermékekkel, mirelit zöldségekkel, gyümölcsökkel, fagyasztott halakkal és hal-különlegeségekkel, panírozott félkész termékekkel és alapvető élelmiszerekkel állunk kedves vásárlóink szolgálatában.
Töltelékáruink között kiemelt szerepet kap a „Kedvenc Ízek” termékcsalád, amely saját gyártású és fejlesztésű, közel 130 féle felvágottakból, sonkafélékből és kolbászokból áll.
A nyitás napja alkalmából sok érdeklődőre számítottunk. Az üzlet az elvárásainkon felül teljesített, hiszen a húspultjainknál egész nap hosszú sorok álltak. Öröm számunkra, hogy a kecskeméti közönség ilyen erős aktivitással fogadta a Kedvencet.
Nyitási akcióink bizonyára vonzóak a vásárlóinknak, amelynek keretében termékkóstolókkal, játékokkal, ajándékokkal, akciós kínálattal, kedves kiszolgálással, és ami a legfontosabb: óriási frissáru kínálattal, kedvező árak mellett kedveskedünk vevőinknek.
Az árukészlet terén arra törekszünk, hogy termékeink kizárólag magyar kézből, kiváló minősítésű és nyomon követhető beszállítóktól kerüljenek a kecskeméti és környékbeli családok asztalára.

Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a továbbiakban is elégedetten távozhassanak tőlünk a vásárlóink, akik ezen túl a Kedvenc Szakboltot választják majd élelmiszer jellegű vásárlásaik során.

Szeretettel várjuk Önt is üzletünkben!”

Kedvenc Szakbolt

6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 3.

Tel: +36/20-486-6693

E-mail: [email protected]

Honlap: http://www.kedvencszakbolt.hu

dsc_0061dsc_0125 dsc_0148