Kezdőlap Események 30 éves jubileumát ünnepli a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház

30 éves jubileumát ünnepli a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház

Kecskemét frekventált helyén, a belváros szívében immár három évtizede működik magas színvonalon a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház, amely a nyitás óta első osztályú fogadtatással, kiváló minőségi szolgáltatásokkal és versenyképes árakkal áll vendégei rendelkezésére. Nem a véletlen műve, hogy a négycsillagos, családbarát szálloda Kecskeméten elsőként vehette át a Hotelstars Union minősítést. A minősítés elnyerése a vendégek számára azt tükrözi, hogy a szálloda szolgáltatásaiban és minőségében egyaránt megbízhatnak, valamint a hotel színvonala magasan kiemelkedik, mint országos, mint európai viszonylatokban is. Csizmadia Ferenc, a Hotel Három Gúnár ügyvezető igazgatója tekintett vissza az elmúlt időszakra és számolt be a hotel jelenlegi működéséről.

Több évtizede tartó sikerek

Az elmúlt három évtized során sok olyan esemény történt a Hotel Három Gúnár életében, amire büszkén tekinthetünk vissza. Az egyik legfontosabb beruházásunk során megépítettük a rendezvényházunkat, amely a vendégeink körében azóta is nagy népszerűségnek örvend és töretlen sikerrel működik. 2010-ben pedig szinte új időszámítás kezdődött a cég életében, miután megvalósult az épület teljes felújítása. A szálloda és az étterem egy teljesen új arculatot kapott, továbbá megtörtént a wellness részleg kialakítása is. A Szakácsszövetség Védnöki Tábláját 1987 óta birtokló éttermünk is megújult a szálloda átépítésével együtt. Ezen korszerűsítések következtében sikerült létrehoznunk egy a XXI. század követelményeinek maximálisan megfelelő, minden igényt kielégítő szállodakomplexumot.

Top Quality Hotel-minősítés

Büszkén említhetem meg, hogy a Hotel Három Gúnár fennállása során több elismerést is kiérdemelt. Kecskeméten elsőként vehettük át a Hotelstars Union minősítést, de örömmel tekintünk a Top Quality Hotel-minősítésre is. A Top Quality Hotel-pecsétet azoknak a szálláshelyeknek ítélik oda, amelyek kiemelten magas szintű ügyfél-elégedettséggel, rugalmas foglalási feltételekkel, ingyenes kiegészítő szolgáltatásokkal és megbízható árakkal rendelkeznek.

Minden igényt kielégítő szálloda

Szállodánk ideális elhelyezést nyújt üzletemberek, turisták, egyéni és csoportosan érkező vendégek számára, köszönhetően a különböző szolgáltatásoknak. Vendégeink a hotel központi fekvésből adódóan pedig kényelmes sétával könnyen elérhetik a történelmi belváros nevezetes épületeit, kulturális intézményeit. Szállodánkban 54 db, igényesen kialakított szoba – közte 2 lakosztály – áll szállóvendégeink rendelkezésére.

Kiváló tradicionális magyar ételek, nemzetközi konyhai specialitások

Minden tekintetben a kiváló minőség a legfontosabb számunkra, ezért az éttermünkben a hagyományok tisztelete, és a kiváló ízek harmóniája modern arculattal párosul. Étlapunk széles választékot nyújt mind a hagyományos magyar ételekből, mind pedig a nemzetközi konyha specialitásaiból, valamint az elmaradhatatlan libaételeinkből. Az étteremhez egy hangulatos terasz is tartozik, mely a nyári hónapokban a belváros üde színfoltjának számít. Munkanapokon illetve vasárnap pedig szabadszedéses étkeztetést – ahol a kedves vendég korlátlanul fogyaszthat többféle levesből, főételből, salátából és desszertből – kínálunk.

Számtalan sikeresen lebonyolított rendezvény

A Hotel Három Gúnár 2002 őszén egy igényesen kialakított Rendezvényházzal bővült. A korszerű épületben, professzionális technikával felszerelt reprezentatív termeinkben az elmúlt években számtalan nagysikerű rendezvénynek, konferenciának, üzleti és családi eseménynek, esküvőnek, zenés estnek adtunk otthont. Vendégeink ilyenkor igény szerint büféasztalokról vagy menüsorból választva élvezhetik kiváló konyhánk, szakácsaink remekműveit. A Rotary Bált is mindig itt rendezzük meg, mivel a helység befogadóképessége, elegáns megjelenése méltó helyszínéül szolgál a nagyszabású rendezvénynek.

Jövőbeli tervek

Jövőbeli terveink közül a legfontosabb, hogy a Hotel Három Gúnár egy régi vendéglátóegységének a helyén hamarosan GOOSE Bár Club fog nyílni. Köszönjük a vendégeink eddigi megtisztelő bizalmát és a következő évtizedekben is szívesen látjuk őket a Hotel Három Gúnárban és Rendezvényközpontban egyaránt!

Hotel Három Gúnár és Rendezvényház
6000 Kecskemét, Batthyány u. 1-7.,
Tel.: (+36)76-483-611
Fax: (+36)76-481-253
E-mail: [email protected]

Web: www.hotelharomgunar.hu