Kezdőlap Események Átadták a Malom bevásárlóközpont harmadik emeletét

Átadták a Malom bevásárlóközpont harmadik emeletét

  1. szeptember 8-án, szerda délután Mák Kornél alpolgármester és Rácz József, a Malom Központ ügyvezető igazgatója adta át a bevásárló központ megújult harmadik emeletét. Az új emeleten többek között ingyen wifi lehetőség és kényelmes környezet várja a vendégeket.

Rácz József köszöntőjében elmondta, hogy egy éve tettek egy ígéretet, és azt most sikerült kivitelezniük. Az ígéret az volt, hogy a vásárlók kényelmének és a modern kor elvárásainak megfelelő környezetet alakítsanak ki, ami a csapatmunkának köszönhetően ez mostanra meg is valósult.

Laptop és mobiltelefon töltőket is elhelyeztek a megújult éttermi szinten, ahol az átalakításnak köszönhetően közel 30%-kal több vendéget tudnak fogadni, mint a felújítást megelőző időszakban.

További fejlesztések is lesznek még a harmadik emeleten, ami abban merül ki, hogy az ott lévő hatalmas üvegfelületre Kecskemét térképét szerkesztik meg a grafikusok. A város látnivalóinak a honlapjait majd QR-kóddal lehet megjeleníteni az okos eszközökön. Minden láthatóvá válik virtuálisan is és teljes valójában is.