Kezdőlap Események Bemutatkoztak

Bemutatkoztak

A Készenléti Rendőrség munkatársai Kiskunhalason várták a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

A Készenléti Rendőrség a Kiskunhalas, Mártírok útjai objektumában 2016. szeptember 21-én délelőtt nyílt napot tartott a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek.

 

A rendezvényen résztvevőket egy kisfilm bemutatásával fogadták, amely teljes körű betekintést engedett a Készenléti Rendőrség sokoldalú tevékenységébe, majd ruházati és taktikai bemutatón vehettek részt az érdeklődők, megismerkedhettek az egyenruhások szolgálati felszereléseivel, valamint lehetőségük nyílt személyesen feltenni kérdéseiket.

 

A toborzó csoport legközelebb 2016. szeptember 23-án Jánoshalmán, a Járási Szüreti Expo 2016., másnap délelőtt pedig Baján, a Bácska Kincse (Baja-Gemenc Természeti Napok ) elnevezésű rendezvényen várja az érdeklődőket.

 

A határvadász-képzéssel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.