Kezdőlap Kiemelt MASCA FASHION COMPANY, ahol a divat és a minőség találkozik

MASCA FASHION COMPANY, ahol a divat és a minőség találkozik

A Masca Fashion Company Kecskeméten a hűvösebb hónapokban is szeretettel várja régi és új vásárlóit egyaránt, hiszen idén is a legdivatosabb minőségi ruhadarabokat hozták el Neked, amellyel garantáltan Te leszel a legcsinosabb!

Ha kizárólag magyar tervezésű és készítésű, egyedi, illetve divatos ruhákat szeretnél hordani, akkor jó helyen jársz, hiszen ebben az üzletben ezek mind teljesülnek.
Garantáltan megtalálod a Te ízlésednek megfelelő ruhadarabot!

A hideg téli napokra válogass kedvedre a Masca Fashion Company-ban a sapkák, sálak és a kesztyűk színes választéka közül.

Közel három éve nyitottam meg az üzletet, amivel egy gyermekkori álmomat váltottam valóra. Célom volt, hogy olyan termékeket árusítsak, amelyeket Kecskeméten senki más. Számomra mindennél fontosabb, hogy a vásárlók maximális elégedettséggel távozzanak majd térjenek vissza vásárolni az üzletemben. Annak ellenére, hogy folyamatos a pörgés, mindig sikerül megteremtenünk a családias hangulatot” – mesélte Molnár Mónika, a Masca Fashion Company ügyvezető-tulajdonosa.

Frissítsd fel az őszi ruhatáradat a Masca Fashion Company kecskeméti üzletében, és viseld Te is az évszak legtrendibb ruháit!

Masca Fashion Company
6000 Kecskemét,
Csányi u. 1-3.
(Piramis udvarház)
Tel.: +3630/735-9175
Nyitva: H-P: 10-18 ; Sz: 10-13
Facebook: Masca Kecskemét

dsc_0014