Kezdőlap Kultúra MÁTÓL LEHET SZAVAZNI A MUZSIKA TV ARANY HANGJEGY DÍJÁNAK JELÖLTJEIRE

MÁTÓL LEHET SZAVAZNI A MUZSIKA TV ARANY HANGJEGY DÍJÁNAK JELÖLTJEIRE

Csepregi Éva, Balázs Pali, L.L. Junior, Kis Grófo, ÉNB Lali, Szűcs Judith, Jolly és Suzy – csak néhány azon előadók közül, akik esélyesek a Muzsika Tv Arany Hangjegy díjaira. A közönség szeptember 1-jétől egészen október 5-ig dönthet egy online szavazás keretében arról, hogy kik kapják meg az RTL Magyarország népszerű kébelcsatornájának elismerését. A Muzsika Tv október 8-án, egy nagyszabású díjátadó keretében  adja majd át a hazai mulatós zenei élet kiválóságainak, valamint a sláger-örökzöld tánczenei előadóművészeknek az Arany Hangjegy díjakat.

Szeptember 2-től a www.muzsikatv.hu/szavazok oldalon lehet a Muzsika Tv Arany Hangjegy díjának jelöltjeire leadni a rajongóknak a voksokat. Az RTL Magyarország népszerű kábeltelevíziós csatornája a következő kategóriák előadóira várja a közönség szavazatait egészen október 5-ig.

Az év mulatós csapata kategória jelöltjei:
Matyi és a Hegedűs, MC Hawer és Tekknő, Sihell Ferry és Henna, Jolly és Suzy, Sramlikings, Sógorok

Az év mulatós női előadója kategória jelöltjei:
Suzy, Henna, Magyar Rózsa, Nótár Mary, Nova Brigitta

Az év mulatós férfi előadója kategória jelöltjei:
Jolly, Kis Grófo, Sihell Ferry, Kaczor Feri, ÉNB Lali

Az év sláger-örökzöld előadója kategória jelöltjei:
Szűcs Judith, Csepregi Éva, Balázs Pali, Tilinger Attila, L.L. Junior

A Muzsika Tv felfedezettje kategória jelöltjei:
Sihell Vanessza, Suhancok, Bertici Fivérek, Daavid, Magic of Music

A szavazáshoz nem kell mást tenni, csak www.muzsikatv.hu/szavazok oldalon az egyes kategóriákra kattintani, és azon belül kijelölni azt az előadót, akire a rajongók leadnák voksukat.

A szavazás mellett érdemes lesz részt venni a Muzsika Tv kvízjátékban is, hiszen a helyesen válaszolók belépőjegyeket nyerhetnek az Arany Hangjegy díj október 8-i nagyszabású díjátadó gálájára.