Kezdőlap Események Négyszeres K-1-es világbajnok a budapesti budo- és küzdősportgála díszvendége

Négyszeres K-1-es világbajnok a budapesti budo- és küzdősportgála díszvendége


A négyszeres K-1-es világbajnok holland Ernesto Hoost lesz a díszvendége a szombati budo- és küzdősportgálának, amelyet a Syma Csarnokban rendeznek meg.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) a szerdai közleményében jelzi, hogy a negyedik alkalommal sorra kerülő, egész napos eseményen a Belügyminisztérium alá tartozó rendvédelmi szervek, a NAV, valamint a Honvédség és az Országos Mentőszolgálat legjobb sportolói mérik össze tudásukat. A versenyzők öt stílusban (K-1, WKF karate, kyokushin karate, grappling, cselgáncs) küzdenek meg egymással.
Ernesto Hoost a versenyzők felkészülését egy közös tréninggel is segíti a Terrorelhárítási Központ edzőtermében.
A versenyek mellett a küzdősportokkal kapcsolatos kiállítás és vásár, illetve látványos bemutatók is várják az érdeklődőket.
Az amatőr viadalt követően hatmeccses kick-box programmal készülnek, amelyet egy profi, ötmérkőzéses Magyarország-Kína csapatverseny előz meg.
A látogatók a helyszínen felállított adománygyűjtő pontokon adakozhatnak a Bethesda Gyermekkórház javára, és a szervezők a gálamérkőzések belépőiből összegyűlt összeget is a kórháznak ajánlják fel.

MTI 2016. szeptember 14., szerda