Kezdőlap Események Országos Fogathajtó Bajnokság döntő – Izsák

Országos Fogathajtó Bajnokság döntő – Izsák

Ezen a hétvégén, 2016. szeptember 90-október 2. között rendezik meg Izsákon a fogathajtók CAN A 1, 2, 4 OB Döntőjét. Az Országos Bajnokság döntőjén Magyarország legjobb fogathajtói versenyeznek az egyes, kettes és négyesfogathajtás kategóriájában. A versenybíróság elnöke Dr. Fejér Barna, a pályaépítő a nemzetközi szinten elismert Fintha Gábor. A verseny pénteken a díjhajtással kezdődött, szombaton maratonhajtás, vasárnap akadályhajtás lesz a programban.

Az egyesfogat kategóriában nevezett és az OB címre kvalifikálódott Demkó Zsolt, Gáspár Szilvia, Lantos Gábor, Meskóné Orosz Mária és Nyúl Katalin.

A kettesfogat kategóriában nevezett és az OB címre kvalifikálódott Papp János, Nagy Tibor, Kiss Róbert, Szabó Viktor, Penzer László, Galambos Nándor, Hódi Károly, Sipos Zoltán, Kákonyi Norbert, Tóth Csaba, Szilágyi Zsolt, Saru Zsolt, Horváth Árpád, Magyar Koppány, Szakács Róbert, Gergely János, Szabó Pál, ifj. Simon József, ifj. Fekete György, Kovács Szabolcs Tamás. Nincs minősítő pontjuk, így a bajnoki címért nem indulhatnak és csapattagok sem lehetnek, de az izsáki versenyt megnyerheti Hölle Martin, Juhász László, Osztertág Kristóf, Pleizer Krisztián.

A négyesfogat kategóriában indulnak Dobrovitz József, ifj. Dobrovitz József, Juhász Miklós, Szabó Lajos.

A versenybíróság tagja Hanspeter Rüschlin, Anne-Marie Turbe, Stefan Keszycki és Kelemen Melinda.izsak1