Kezdőlap Egészség Szenzációs formában a KTE-Kisokos

Szenzációs formában a KTE-Kisokos

A KTE-Kisokos férfi kézilabdacsapata újult erővel, figyelemre méltó ütemtervvel vág neki a 2016/2017-es esztendőnek. Az első hazai mérkőzésre szeptember 9-én a Messzi István Sportcsarnokban kerül sor, ahol Ferencváros csapata ellen küzdhetnek majd a srácok., egy rendkívül izgalmas meccs keretében.

Harsányi Henrik, a KTE Kézilabda Szakosztály elnöke bemutatta a csapat életébe újonnan bevezetett premizálási rendszert, amelynek célja, hogy a játékosok – eredményeik, hozzáállásaik alapján – megfelelő jövedelmezésben részesüljenek. Ezt az A, B és C kategória teszi lehetővé, amely félévente frissül, így motiválva a kézilabdázókat a minél eredményesebb munkára.A tehetséges fiatalokból álló csapat július 29-én kezdte meg a felkészülést a bajnoki esztendőre, amit 6 edzőmérkőzés követett.

„Nagyon tanulságos felkészülési időt tudhatunk magunk mögött, igaz, hogy nem mindig úgy alakultak a mérkőzések, ahogy mi szerettük volna. Rendkívül optimistán tekintünk az előttünk álló időszakra.
Már az első fordulóban hatalmas meccset fogunk játszani a Ferencvárossal, de nagyon bízunk abban, hogy – pozitív meglepetést okozva magunknak és a szurkolóknak – megnyerjük az első fordulót.
Öt új játékos érkezett a csapathoz, úgy gondolom, hogy sikerült egy nagyszerű csapatot kialakítani.” – nyilatkozta Ocsovai Zsolt, a KTE Kézilabda Szakosztály vezetőedzője.

A KTE Kisokos mérkőzéseire bérlet is váltható, amelynek birtokosa féláron tekintheti meg a – KTE-Kisokos támogatójának, – a Malom Mozinak bármelyik vetítését, emellett VIP-kártyát is lehet igényelhet, ami 25 alkalomra szól.
Szurkolói póló vásárlására is lesz lehetőség, amelyet a csapat márkaszponzora, a Kempa támogat.

Az első mérkőzés szeptember 9-én, pénteken 19:00 órakor lesz a Messzi István Sportcsarnokban , ahová minden érdeklődőt, rajongót szívesen vár a KTE-Kisokos csapata.