Kezdőlap Állati Tizenhat formáció lép fel az idei Dallamos Villamoson

Tizenhat formáció lép fel az idei Dallamos Villamoson

Tizenhat zenész és zenekar, köztük a Villon Trió, Kardos-Horváth János és a Real Trill All Stars is fellép szombaton a fővárosi 4-es villamos vonalán közlekedő Dallamos Villamoson – közölték a szervezők az MTI-vel kedden.

A közlemény szerint hat évvel ezelőtt a Magyar dal napja beharangozó eseményeként indult először útjára a Dallamos Villamos, mostanra azonban önálló eseménnyé nőtte ki magát az idén a Zeneszöveg.hu szervezésében megvalósuló rendezvény. A 4-es villamos vonalán haladó nosztalgia-szerelvény mindkét kocsijában tehetséges hazai zenészek szórakoztatják a közönséget, a járatra érvényes jeggyel vagy bérlettel bárki felszállhat.
Idén csatlakozik a Dallamos Villamoshoz a Real Trill All Stars, azaz a hazai rap fenegyereke, Mr. Busta, és a vele közösen zenélő Awful és Shawn. Fellép még Kiss Barna a Villon Trióval, Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, valamint a feltörekvő fiatal előadók közül a Wakachuka duó, az Innergarden, Dóka Attila, a Gyík zenekar és a Twin City, valamint a testvérével, Fekete Mátyással közösen a Carbonfools gitárosa, Fekete István is.
A szervezők szerint irányonként mintegy 300 utas szokott felszállni a járatra, a 16 mini koncertet így összesen közel háromezren élvezhetik végig. A rendezvényhez kapcsolódva a fellépők dalszövegeit és további érdekes információkat tartalmazó Zeneszöveg kiskönyvet idén is kézbe vehetik az érdeklődők – olvasható a közleményben.
A szombat délutántól estig tartó részletes program a zeneszoveg.hu internetes oldalon olvasható.

pja \ brr

MTI 2016. szeptember 6., kedd