Kezdőlap Rendőrségi hírek Toborzás: legközelebb Kiskunhalason várják az érdeklődőket!

Toborzás: legközelebb Kiskunhalason várják az érdeklődőket!

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Továbbra is várják a jelentkezőket Bács-Kiskun megyében.

A Készenléti Rendőrség a Kiskunhalas, Mártírok útjai objektumában 2016. szeptember 21-én délelőtt nyílt napot tart, amelyre várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

 

A rendezvényen a hivatásos szolgálat iránt érdeklődők betekintést nyerhetnek a Készenléti Rendőrség mindennapi munkájába, megismerkedhetnek szolgálati felszereléseikkel, ruházati és taktikai bemutatón is részt vehetnek, valamint lehetőségük nyílik személyesen feltenni kérdéseiket és beszélgethetnek a szakképzett munkatársakkal.

 

Akik ezen a rendezvényen nem tudnak részt venni, 2016. szeptember 23-án Jánoshalmán is találkozhatnak a toborzó csoporttal a Járási Szüreti Expo 2016. elnevezésű rendezvényen, illetve továbbra is minden nagyobb szervezett programon a megyében.

 

Az érdeklődők kérhetnek tájékoztatást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye valamennyi rendőrkapitányságán, rendőrőrsén vagy határrendészeti kirendeltségén, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak mindent, ami szükséges ahhoz, hogy döntésüket meghozzák, jelentkezésüket beadják.