Kezdőlap Események  MoFa Adománybolt – egy igazi követendő példa

 MoFa Adománybolt – egy igazi követendő példa

Még a nyár elején nyitotta meg kapuit Kecskeméten a MoFa Adománybolt a Szabadságtér 3. szám alatt, amelyet az 1992 óta működő Mozgássérült Fiatalokért Alapítvány üzemelteti.

Ez az üzlet azért jött létre, hogy segítségül legyen az embereknek és boldoggá tegye őket. A bolt megálmodói és kivitelezői minden olyan dolgot szívesen fogadnak, amelyek számunkra már nem kellenek, de másnak még örömet okozhatnak, például ruházatok, bútorok, könyvek, műszaki cikkek és játékok.

„Az adományozás úgy válik lehetővé, hogy pénzzé tesszük a boltban található árucikkeket – amelyeket az adományozó, jó szándékú emberektől kapunk -, és az ebből befolyt összeggel célzottan tudjuk támogatni a rászorulókat. Ennek a kedvezményezésnek két oldala is van, hiszen a vásárlóknak is egy féle támogatást tudunk nyújtani azzal, hogy alacsony áron kaphatóak a termékek. Az adományok folyamatosan érkeznek, így az árukínálatunk is bővül, ezért megéri akár hetente is betérni üzletünkbe.” –nyilatkozta Kis-Juhász Zsolt a Mozgássérült Fiatalokért Alapítvány Kuratóriumának Elnöke

Kecskeméten erre a kisboltra igen nagy szükség van, hiszen rengeteg pozitív dologgal segíti a társadalom életét, egy igazi követendő példa.
Nézzünk körül otthonunkban és ahelyett, hogy kidobnánk a számunkra nem használt, de még jó állapotban lévő dolgainkat, inkább tegyünk azzal másnak jót, hogy eladományozzuk a MoFa Adományboltnak.

MoFa Adománybolt
6000 Kecskemét Szabadság tér 3.
https://www.facebook.com/mofa.adomany/
Kis-Juhász Zsolt
06/30-576-7386

mofaad