Kezdőlap Események Beszámoló – Országos Networking Konferencia

Beszámoló – Országos Networking Konferencia

Idén is megrendezésre került az Országos Networking Konferencia, amely az ország egyik legnagyobb találkozója az üzletemberek számára. Ezen a napon az ország fővárosa vált a kapcsolatépítések központjává, ahol közel 400 résztvevőt regisztráltak. A nyolcadik alkalommal megvalósuló rendezvényen közel 50 partnerre is találhatott egy-egy vállalkozó, miközben világszerte elismert networking szakértőktől szerezhettek gyakorlati tudást. Szerkesztőségünknek lehetősége adódott a nap végéig meghallgatni az előadásokat és új kapcsolatokat kialakítani.

„Aki ad, az nyer”, illetve „Gondolkodj nagyban, gondolkodj csapatban” – ezek a gondolat adtak egy keretet a MOM Sport Uszoda és Sportközpontban megrendezésre került Országos Networking Konferenciának.

Az üzletemberek betekintést nyerhettek, hogy hogyan növelhetik vállalkozásuk teljesítményét, miként lehet megtalálni a megfelelő embereket a csapatba, illetve hogyan lehet a leghatékonyabban egyre feljebb jutni.

Az itt megszerezett tapasztalatok már másnaptól elsajátíthatóak, hiszen a profi előadók csak olyan technikákat mutattak be, amelyek náluk is hatékonyan működtek, beváltak így segítve a kis- és nagyvállalkozásokat.

A látogatók friss kapcsolatokhoz juthattak, hiszen mindenkinek lehetősége adódott 40 másodpercben bemutatni a cégét, vállalkozását egy-egy körasztalos ülés keretében, miközben névjegykártya csere is történt. Így a több 100 sikerorientált üzletember között mindenki megtalálhatta a számára megfelelő kapcsolatokat, beszállítókat. A nap folyamán összesen három körasztalos kapcsolatépítésen lehetett részt venni.

A délelőtt első előadója Avidor András volt, aki networking szakértő, a Magyar Networking Szövetség elnöke, a BNI Magyarország és a BNI Szlovákia igazgatója. Hazánk legismertebb networking szakértője bemutatta nekünk az „Aki ad, az nyer!” üzletfilozófia gyakorlat eredményét, amely szabadon felhasználható. Majd kora délután egy újabb előadást tartott, amelyben elmondta, hogy hogyan építsünk ki egy jó csapatot, felrajzolta nekünk a sikerhez vezető koordinátákat.

Az előadók között szerepelt még Fülöp Zoltán, kisvállalati pr-specialista, aki az üzleti világűr meghódításáról tartott előadást a színpadon.

A lámpalázasok sok tapasztalatot szerezhettek Janata Krisztina „Kapcsold le a lámpalázat” c. előadásából, amiből 5 olyan módot sajátíthattunk el, amivel a lámpaláz legyőzhető.

Az egyórás ebédszünet után Geszti Péter dalszövegíró, énekes és reklámszakember lépett színpadra a „Csapatszellem nem ismer határokat” c. előadásával, amiből rengeteg új tapasztalatokat szerezhettünk.

A Networking Konferencia utolsó előadója Aqil Radjab, a BNI Hollandia és Flamand Belgium országos igazgatója volt, aki elmesélte a bukását és az azt követő sikerélményeit. Így mondva hasznos tanácsokat a kezdő üzletembereknek, hiszen előadásából rengeteget lehetett tanulni, rengeteg saját élményt és tapasztalatot adott át a közönségnek. Cége a Payroll Company-t, amely sorozatban 5 éve Hollandia leggyorsabban növekedő vállalatai közé tartozik, mindössze 7 évvel alapítása után jelenleg több, mint 2000 alkalmazottal rendelkezik.

Az előadások után egy-egy támogatói percek voltak láthatóak, ahol bemutatkozott az Opel új telefonos applikációja, a Szűcs és Társa ügyvédi Iroda, továbbá az Rajna Images, illetve az Altamix is.

A programot egy nyereményjáték keretében zárták le 16.00 órakor.

Ez volt az a nap, amely a növekedéshez, a sikeres újrakezdéshez, új vevői és beszállítói kapcsolatokhoz vagy nehéz helyzetben a fennmaradáshoz adott tudást, erőt, friss kapcsolatokat és bőséges muníciót.