Kezdőlap Események Győzelem az UTE otthonában, és ezzel élre álltak a kecskeméti futsalosok!

Győzelem az UTE otthonában, és ezzel élre álltak a kecskeméti futsalosok!

3 pontért utazott a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club a budakalászi MegArénába, és az UTE vendégeként, magabiztos játékkal el is hozták a pontokat Budapestről.

Úgy indult a mérkőzés, ahogy a papírforma alapján sejteni lehetett. Sok kecskeméti labdajáratás, fölényes labdabirtoklás, amiből sorra érkeztek a kecskeméti helyzetek. A vendéglátók nem sokszor találkoztak a labdával, a felezővonalat sem igen lépték át a mérkőzés ezen periódusában. Az alaphangot végül Móra bombája adta meg, ami beakadt a jobb felsőbe! Szépségdíjas gólnak örülhetett a szép számú vendégszurkoló! (0-1)

A 10. percben növelte előnyét a kecskeméti alakulat: Móra-Marsa egyérintős összjátékot követően Marsa passzolta be a labdát a kapus mellett a kapuba. (0-2)

A szórványos hazai támadások, ha át is jutottak a jól záró scoregoal védelmen, Peltzer kezében haltak el. 11. percben a felfutó, és nagy lelkesedéssel játszó Dobosi kapott vissza egy fellőtt labdát, és egy igazítást követően lőtte ki elemi erővel a bal felsőt! (A kapu mindkét oldalából eltűntek a pókok, nyugodtabb helyre költöztek!) Ugyancsak szépségdíjas gól volt.

A második félidőben picit álmoskásan kezdett a vendég csapat, előbb egy gyors kapufaváltás, majd UTE gól. (1-3). Felpörögtek az események, előbb Dobosi passzolt jól Mórának, aki nem hibázott (1-4), majd egy szerencsétlen labdaérintés és labdavesztésből újabb UTE gól (2-4).

Hogy ne legyen izgalmasabb a mérkőzés hátralévő része, Radnóti – Kovács J. gondoskodott, előbbi szép vissza passzát utóbbi lőtte be a kapuba. (2-5). Ekkor már a felpörgött ritmust az UTE játékosai nem bírták erővel, a végére nagyot nyílt az olló: az utolsó 5 percre fordulva Györe sodort be egy belőtt labdát (2-6), majd Kovács J. helyezett el szépen egy visszalöbbölt labdát a kapuba.(2-7)

UTE –ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club : 2-7

Ezzel a győzelemmel a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club élre állt és vezeti az NB II Közép-Keleti Csoportját, és várhatja 100%-os teljesítménnyel hazai pályán a Dunakeszi Kinizsi csapatát!

Góllövők: Kovács J. 2, Móra V. 2, Dobosi 1, Marsa 1, Györe 1.