Kezdőlap Egészség Hazai pályán, közönségszórakoztató játékkal gyűjtötték be a nagyon fontos három pontot a...

Hazai pályán, közönségszórakoztató játékkal gyűjtötték be a nagyon fontos három pontot a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club!

A mérkőzés első 10 percében a kecskemétiek higgadt, nyugodt játékkal kétgólos előnyre tettek szert, előbb Radnóti csúsztatott a kapuba egy kidolgozott figura után (1-0), majd Marsa passzából Ferenczi talált be az ellenfél kapujába (2-0). A megilletődött ellenfél, a masszív középcsapatnak számító monori Kastélydomb SE ezek után kezdett ébredezni, és egy szép keresztlövésből sikerült is a szépítés!  Az első félidő második felében felváltva forogtak a kapuk veszélyben, ám hazai oldalon Gyenes, míg az ellenfélnél Graeser védései nem engedték az újabb találat megszületését.

A második félidőben aztán felpörögtek az események! A monor egy átlövést követően, Kovács Zs. lábán megpattanó labda került a hazaiak hálójába, ezzel egyenlítve ki az állást (2-2).

Erre felébredtek a kecskemétiek, és óriási nyomás alatt tartották a Kastélydomb kapuját, aminek meg is lett az eredménye, Marsa szépen lőtte ki a jobb alsót (3-2). A felpaprikázott hangulat csak tovább nőtt, mikor Cserenkó Szabolcsot, a hazai edzőjét egy kétes szituáció, és annak reklamálása miatt felküldték a lelátóra! Azonban a túloldalon sem voltak restek a szabálytalanságok terén, 1 percre rá, Lázárt küldték zuhanyozni, miután csúnyán megtaposta Radnóti Donátot, a hazaiak egyik kiválóságát! A ScoreGoal élt a 2 perces büntetéssel, és Móra egyéni játékával növelte az előnyt (4-2).

Ekkor már nagyon pörögtek az események, egy újabb vendég szabálytalanság, már azt jelentette, hogy a hazaiak kisbüntetőhöz jutottak, amit Marozsi elemi erővel a felső léc alá vágott (5-2).

Kastélydomb azonban még nem gondolta lefutottnak a meccset, Simon újabb találatával visszahozta a reményeket a vendégeknek (5-3), majd azonnal át is álltak 5 a 4 elleni játékra. Ezt Radnóti használta ki egy megszerezett labdát követően, és gurított szépen a vendégek kapujába (6-3). A végére maradt még egy monori gól (6-4), ám ezután már nem született újabb találat, köszönhetően Gyenes bravúros büntető védésének is, így a kecskeméti csapat behúzta harmadik meccsét is, és 100% teljesítménnyel, 1 meccsel kevesebbet játszva a 3. helyre jött fel!

 

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Kastélydomb SE : 6-4

Góllövők: Radnóti (2), Móra (1), Ferenczi (1), Marsa (1), Marozsi (1)