Kezdőlap Média ITT A VADONATÚJ COMET KLIP

ITT A VADONATÚJ COMET KLIP

Az RTL Magyarország és a Viacom idén közösen rendezi a Comet gálát november 25-én. A teljes egészében megújuló díjátadóhoz új dalt is készített a The Biebers, valamint a Mary Popkids énekesnője, Herrer Sári. A dalhoz készült klip ma reggel debütált a www.comet2016.hu oldalon.

A rádiókban már hallhatják a rajongók a The Biebers és Herrer Sári közös dalát, a Minden a miénk című számot. A Comet 2016 hivatalos dalához készült klip pedig ma reggel debütált awww.comet2016.hu oldalon. A klipet Czibulya Nikol rendezte, aki már többször is dolgozott a The Biebers zenekarral.

„A Minden a miénk klipje az örök zenész problémából indul ki. A klipben két ellentétpár mutatkozik be. Én egy bulizós, éjszakázó zenészt alakítok, míg Sári egy nyugis, kiegyensúlyozott előadót formál meg. Mondhatjuk azt is, hogy ebben van a részemről egy kis önirónia is, ugyanis visszatekintek a fiatal énemre, arra, hogyan látom ma már felnőtt fejjel a régi bulikat és a csajozást.” – mondta el a Comet dal klippremierje kapcsán Puskás Peti, a The Biebers frontembere.

„Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk Herrer Sárival, tavasszal már turnéztunk vele és a Mary Popkids zenekarral, most pedig közösen is zenélhetünk.” – tette hozzá Puskás Peti, akit a The Biebersen kívül az X-Faktor mentoraként is ismerhetnek a rajongók.

A Minden a miénk táncos jeleneteiben egyébként a legnagyobb The Biebers rajongók szerepelnek, akiket a csapat felhívása alapján hívtak el a kétnapos forgatásra.

A Comet dal klipje a mai napon csak és kizárólag itt tekinthető meg teljes egészében:http://rtl.hu/comet/the-biebers-feat-herrer-sari-minden-a-mienk