Kezdőlap Egészség Magával ragadó fényűzés az I. Dream Day Esküvőkiállításon

Magával ragadó fényűzés az I. Dream Day Esküvőkiállításon

Október 16-án, vasárnap került megrendezésre az I. Dream Day Esküvőkiállítás, amelynek alkalmából negyvenöt stand települt a Sheraton Hotel és Rendezvényközpont épületébe elkápráztatva látogatóit a „Nagy naphoz” elengedhetetlen szolgáltatásokkal.

A minőségi szolgáltatók, kiállítók között nem csak lélegzetelállító és egyedi tervezésű ruhák költeményei varázsolták el a kedves vendégeket, de a különböző vendéglátóegységek, rendezvényszervezők, cukrászdák, zenekarok, ceremóniamesterek, DJ-k, fotósok, videósok, dekoratőrök és az elengedhetetlen lábbelik képviselői is kitettek magukért egy-egy kiállítás keretében.

A színvonalas rendezvény főszervezője, Kovács Erika immáron 21 éve elismerten tevékenykedik a mesés esküvői álmok és azok kivitelezésének világában és váltja valóra a fiatal párok elképzeléseit.

„Sok-sok évvel ezelőtt az ifjú pároknak én adtam az ötleteket, képeket mutogattam, rajzolgattam, majd ebből alakult ki a szép díszítés. Most már könnyű helyzetben vagyok, mert a házasulandók komoly elképzelésekkel, egyedi ötletekkel jönnek hozzám, így nekem a tapasztalatomat, kis csapatomnak a fiatalos lendületét és szépérzékét kell, hogy belevigyük ebbe a gyönyörű munkába.” – jellemzi pályáját Erika az immáron huszadik alkalommal kiadott Esküvő Infó lapszámában, amelyet a rendezvény résztvevői is készségesen lapozhattak.

A kiállítást egy meglepetés-lánykérés tette még varázslatosabbá. Az Ezüstgyöngy szalon ruhamodelljeként résztvevő Szandinak párja, Kornél kérte meg a kezét, kevésbé hagyományos módon. Ezúttal kívánunk sok boldogságot Nekik!

Ha ez nem lenne elég, 2017. január 15-én ismét találkozhatunk a „Nagy Nap” legprofibb kivitelezőivel, hiszen Kovács Erika szervezésében ismét Esküvő Kiállításra kerül majd sor, amelynek helyszíne nem más, mint a Három Gúnár Rendezvényház.