Kezdőlap Gasztro Meghitt ízek, házias vendéglátás a Kaja Tanyán

Meghitt ízek, házias vendéglátás a Kaja Tanyán

A közelmúltban szerkesztőségünk a Kaja Tanya gyorsbüfében vendégeskedett, ahol nem titok, hogy milyen nagyszerű ételekkel várja kedves vendégeit a családias hangulatú falatozó.

Az immáron másfél éve működő Kaja Tanya rendkívül nagy hangsúlyt fektet a jól megszokott házias ízekre, amellyel könnyen belopta magát a hagyományos ételeket kedvelő vendégek szívébe.

A Kaja Tanya reggeli kínálatai közé tartoznak a különböző tojásételek, hamburgerek, illetve az ínycsiklandó hot-dogok is.
Délben, korlátozott mennyiségben változatos ebéd, – brassói, kakas, zúza és marha pörkölt – várja az ott étkezőket, desszertnek pedig palacsintát szolgálnak fel az édességkedvelő vendégek számára.
Ha ez nem lenne elég a Kaja Tanya polcain saját készítésű hurkák, valamint kolbászok is megtalálhatóak, amelyek hűen őrzik a meghitt otthon varázslatos ízeit.

A kínálatukat illetően, választhatunk köröm, marha és csülök pörkölt közül, de a hagyományos székelykáposzta is a választékos étlapon szerepel.
A vásárlók akár tradicionális füstölt szalonnát, kolbászt, továbbá sonkát is rendelhetnek, amelyet hagyományos módszerekkel készítenek el a Kaja Tanya dolgozói.

Ne feledd, személyes vagy telefonos megrendelés alapján akár elvitelre is rendelhetsz a finomabbnál finomabb ételek garmadájából!

Ha házias ételre vágysz, keresd fel a Kaja Tanyát!

Elérhetőségek:

Cím: 6000, Kecskemét Alsószéktó 31.

Mobil: 0620-573-1221 /Kaja Tanya/

https://www.facebook.com/Kaja-Tanya-147562292269780/

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig: 06:00-15:00

HÉTVÉGÉN ZÁRVA