Kezdőlap Diákélet Minőség és kényelem, már az első lépésektől! – Immáron nyolc éves a...

Minőség és kényelem, már az első lépésektől! – Immáron nyolc éves a gyermekcipők mennyországa, a Tünde Gyermekcipő Szaküzlet


A Tünde Gyermekcipő Szaküzlet immáron nyolcadik éve tartozik Kecskemét és Bács-Kiskun megye egyik legkiemelkedőbb minőségű és stílusú gyermekcipőboltjai közé, ahol garantáltan jut egy-egy trendi és minőségi lábbeli minden gyermek számára.

A Kecskemét belvárosában található üzlet barátságos fogadtatással, az aktuális trend varázslatos szín- és termékskáláival, valamint minőségi és megbízható márkákkal várja minden kedves vásárlóját.

„ A gyermekek iránti szeretetem, valamint a divatvilág iránti érdeklődés kifejezéseként nyitottam meg üzletemet 2008-ban. Fontos célként tekintettem és tekintek jelenleg is arra, hogy kizárólag minőségi gyermekcipőket forgalmazzak és vásárlóim a legnagyobb elégedettséggel, szívesen térjen vissza üzletembe!
Számos cipőkiállításon megfordultam már, valamint az interneten is folyamatosan követem az aktuális trendet, – ezáltal nem volt nehéz dolgom olyan professzionális és megbízható gyermekcipőmárkákat találni, amely maximálisan kielégíti vásárlóim igényét, legyen szó strapabíróságról, vagy a divatos megjelenésről egyaránt.
Az általam forgalmazott termékek közül magyar, osztrák, olasz és spanyol cipők közül választhatnak a vásárlók, de a lengyel MEMO gyógycipőcsalád is a termékpalettát gyarapítja, amely diagnosztikai és supinált talpbetétével rendkívül kényelmes módon járul hozzá az egészséges lábtartás kialakításához.
Üzletemben elérhető a minőség és a kényelem már az első lépésektől!
Hűséges, elégedett törzsvásárlóimnak ezúttal szeretném megköszönni, hogy erőt adnak, motiválnak, ezáltal elősegítik kitartásomat, tovább fejlődésemet!”
– nyilatkozta Kerekes Tünde, a Gyermekcipő Szaküzlet tulajdonosa.

Válaszd Te is a Tünde Gyermekcipő Szaküzletet, hiszen itt minden gyermek – vagy akár felnőtt – megtalálja álmai cipőjét, a 18-as mérettől egészen a 40-es méretig.

Ne maradj le a szezonvégi készlet kisöprésről sem, hiszen rendkívüli akciókkal érheted el az összes félcipőt, szandált és a többi szezonvégi lábbelit is!

Ha nem vagy biztos a következő lépésedben gyermeked cipőjét illetően, jelentkezz be ingyenes talpvizsgálatra és vizsgáltasd ki gyerkőcöd lábát! Részletek hamarosan…

Tünde Gyermekcipő Szaküzlet
6000 Kecskemét,
Kisfaludy Ház 5.
Tel: 20/ 24-96-599
E-mail: [email protected]
https://www.facebook.com/tundecipo