Kezdőlap Események Nagy rangadó vár a kecskeméti futsalosokra!

Nagy rangadó vár a kecskeméti futsalosokra!

Hétfő este, 20.00 órakor a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club hazai pályán, a Messzi István Városi Sportcsarnokban fogadja a többszörös bajnok, tavalyi második helyezett Dunakeszi Kinizsi Futsal gárdáját.

A tavalyi évadban mindkét mérkőzésen a bomba erős Kinizsi győzedelmeskedett, Kecskeméten 0-5, míg tavasszal Dunakeszin 9-4 lett a végeredmény. Azóta azonban, az új idényben a kecskemétiek 4 mérkőzésből 4 győzelmet abszolváltak, míg a Kinizsi 3 győzelem mellett 1 vereségbe futott bele. Ezek alapján talán az év egyik legnagyobb mérkőzésére van kilátás!

Cserenkó Szabolcs a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club vezetőedzője bizakodó a derbi előtt: „A múlt heti UTE elleni győzelem mindenkinek megadta a jó alaphangot a heti edzésekre, a srácok keményen és motiváltan dolgoztak, ég bennük a tavalyi mérkőzések visszavágásának reménye. Kemény erőpróba előtt állunk, az edzéseken már specifikusan készültünk a Kinizsi ellen, bízok a fiúkban! A Kinizsiben több olyan játékos is játszik, akik NB I-es múlttal rendelkeznek, de ez minket nem zavar meg. Bízom benne, hogy a tréningeken tapasztalt felszabadult játékot tudjuk nyújtani, és akkor itthon tudjuk tartani a 3 pontot!”

 

Várunk mindenkit szeretettel, egy hamisítatlan, parázs hangulatú, és reményeink szerint győzedelmes futsal mérkőzésre.

 

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Dunakeszi Kinizsi Futsal

  1. október 24. ; 20.00 óra

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok