Kezdőlap Gasztro Rákóczi Gyorsétkezde, ahol házias ízek, szombatonként pedig retro buli vár Téged!

Rákóczi Gyorsétkezde, ahol házias ízek, szombatonként pedig retro buli vár Téged!

A Rákoczi Gyorsétkezdét a Margaréta Tejbár utódjaként alapították kilenc éve, ahol a menübe naponta 30-35 féle ételből válogathatnak a vendégek. Ezek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ételt, vegetáriánusok és húskedvelők szintúgy. A régi üzletben a kínálat között szerepelt túrógombóc, madártej, rizsfelfújt és más édességek is, ezek mind kaphatóak a Rákóczi Gyorsétkezdében is. Hegedűsné Nagy Ilona, az étterem tulajdonos-ügyvezetője végigkalauzolt bennünket az étterem mindennapi életében.

Kizárólag házias ételekkel szolgálunk, melyeket otthon is így készítenénk, de sajnos egy hosszú nap után már nincs rá időnk. Hagyományos, friss alapanyagokat használunk leveseinkhez éppúgy, mint főételeinkhez és desszertjeinkhez is. Továbbá helyben készült sültes tálakra, salátákra előrendelést felveszünk. Öt év alatt sosem módosítottunk az árainkon, így egy menü 950 forintba kerül, ami magába foglal egy tartalmas levest és mellé egy szabadon választható másodikfélét.

Az étterem területe egy borozó helyiséggel egészül ki, ahol minden szombat este retro bulikat szervezünk. Az élőzenét és a jó hangulatot töretlenül a Start Party Zenekar biztosítja. A zenekar nagyon jól összeválogatott zenekínálattal rendelkezik, ezek közül minden korosztály megtalálja a saját stílusát.
A bulizók arcán mindig örömöt és jókedvet látok, így azt gondolom, hogy szükség van egy ilyen rendezvényre, kikapcsolódásra.  A partira este nyolc órától érkeznek a résztvevők és egészen hajnali kettő óráig van lehetőség az önfeledt szórakozásra.

Rákoczi Gyorsétkezde
6000 Kecskemét, Rákóczi út 3.
Tel.: 06/30-466-0192
Facebook: https://www.facebook.com/rakoczietkezde/?fref=ts
Nyitva tartás:
Étterem: H-P:  06.30-17.00
Szo:  06.30-13.00
V:    Zárva
Borozó:  H-P:  06.00-19.00
Szo.: 06.00-13.00
V.:   06.00-12.00