Kezdőlap Gasztro Rengeteg újdonság a Nagyanyáink Sütödéje Cukrászda kínálatában

Rengeteg újdonság a Nagyanyáink Sütödéje Cukrászda kínálatában

Október elsejével frissített kínálattal várja vendégeit a kiváló minőségű finomságai miatt töretlen népszerűségnek örvendő Rákóczi utcai Nagyanyáink Sütödéje Cukrászda. Szerkesztőségünknek lehetősége adódott Luspai Hajnalka üzletvezetővel beszélgetni, aki részletesen mesélt a megújított kínálatukról.

Az üzletben folyamatosan rendelkezünk gluténmentes süteményekkel és tortákkal, amelyeket minden hétvégére megrendelhetnek tőlünk. Rengeteg tej-, laktóz- és gluténmentes süteménnyel várjuk az ezekre az összetevőkre érzékeny vendégeinket. Nem minden tortát mi készítünk, hanem némelyiket egy teljesen gluténmentes termékeket előállító üzemből hozatjuk, így a sütemény egyáltalán nem kerül kapcsolatba liszttel. A diabetikus süteményeinket mi készítjük, ezeket természetes édesítőszerrel ízesítjük. Mesterséges színezőanyagot és ízesítőanyagot sosem használunk, csak természetes dolgokkal – mint például a gyümölcsökből kivont aromákkal – tesszük finomabbá süteményeinket. A pékáruink, cukrászsüteményeink és a fagylaltjaink – hasonló eljárásokkal – is a saját üzemünkben készülnek.

Az itallapunkon is történtek újítások, a borozni kívánó vendégeink ötféle, egyaránt minőségi borból választhatnak: Irsai Olivér száraz fehér bor, Tokaji Három Puttonyos Aszú édes desszert bor, Dúzsi száraz rosé bor, Sauska cuvée száraz vörös bor és Thummerer édes vörös bor is felkerült az itallapunkra.

Nemcsak a borok terén újítottunk, hanem a sörök tekintetében is. Vendégeink ezentúl cseh és magyar söreinkből választhatnak, mint például a Dreher világos, a Staropramen világos, Edelweiss búzasör, a Krusovice cerne barna és a Dreher 24 alkoholmentes sör közül biztosan mindenki megtalálja a kedvencét.
Vendégeink továbbá nyolcféle koktél közül választhatnak, amely közül három teljesen alkoholmentes.

Kávékínálatunkban is történt változást, mostantól Caffe Perte kávét tartunk, továbbá megmaradt az egyaránt kiváló minőségű espresso, cappuccinó, hosszú kávé, risretto caffe latte, ízesített latte, latte macchiato, és melange jeges kávé közül választhatnak.
Ezeken az alapkávékon kívül ötféle 100%-os arabica kávéval is vendégeink rendelkezésére állunk.

A hideg téli napokon szintén érdemes lesz betérni hozzánk egy csésze finom forró csokira, amelyet tízféle ízesítéssel kérhetnek vendégeink. A gyermekekre is gondolván kézműves tejitalokkal is tudunk szolgálni, amelyek csak természetes aromákat és alapanyagokat tartalmaznak. Akinek esetleg télen is megjön a kedve a fagylaltozáshoz, annak is lesz alkalma nálunk kiválasztani kedvenc fagyiját vagy fagyikelyhét. Kínálatunkat a finom meleg szendvicsek, lepények és sokszínű teagyűjteményünk teszik teljessé.

Mindenkit szeretettel várunk a megújult kínálatunkkal, akár egy reggeli kávézásra vagy egy délutáni borozásra tér be a cukrászdába.

Nagyanyáink Sütödéje
6000 Kecskemét
Rákóczi utca
Tel.: (70) 621 7101
Facebook: Nagyanyáink Sütödéje Rákóczi utca