Kezdőlap Egészség Turbózd fel egészségedet a Vitál Élőételbár különleges vitaminbombáival!

Turbózd fel egészségedet a Vitál Élőételbár különleges vitaminbombáival!


A nyers-vegán ételekkel foglalkozó Vitál Élőételbár augusztusi nyitása óta rendkívüli népszerűségre tett szert a Kecskemét városában, ahol egyre nagyobb érdeklődéssel fogadják a kulináris élvezetekkel párosuló, kizárólag bio alapanyagokból készített étel- és italcsodákat.

Nagy örömmel tölt el minket az, hogy az ételeink iránti érdeklődés és a megrendelések száma a nyitás óta folyamatosan virágzik és az emberek pozitívan vágnak bele a nyers táplálkozási forma elsajátításába. – foglalta össze az elmúlt közel két hónapot a Vitál Élőételbár tulajdonosa, Bogdánné Ubornyák Bori.

A nyári idénygyümölcsök lassan elfogynak a biopiac polcairól, de nem kell elkeserednünk, hiszen a hagyományosan magyar gyümölcsök és zöldségek az év további részében is kényeztetik a Vitál Élőételbárból rendelők ízlelőbimbóit, amelyeket friss turmix, esetleg ízletes élőétel formájában vihetünk be leghatékonyabban a szervezetünkbe.

A zöld turmixok fogyasztását mindenkinek ajánlom, akik vitaminbombákkal kívánják feltölteni szervezetüket egészségük érdekében, valamint azoknak is, akik először ismerkednek a nyers étkezéssel. Ezeknek az ízletes turmixoknak az elkészítési módja rendkívül egyszerű, akár magunkkal vihetjük a munkahelyünkre is. Napi fél liter zöldturmix elfogyasztása esetén már rengeteget tettünk egészségünkért.

Egy nagy fordulatszámú turmixgép segítségével, kicsi vízzel összeturmixoljuk a zöld leveleket, amelyeket ízlés szerint különböző gyümölcsökkel ízesíthetünk. Ezek a levelek a gyümölcsökkel együtt adják a vitamin, enzim és klorofill bombát, így nem csoda, ha azt vesszük észre, hogy sokkal erőteljesebbek és frissebbek vagyunk.”

A Vitál Élőételbár által készített turmixok közkedvelt alapanyaga a tengeri algák csoportjába tartozó spirulina, amely kiszárított formában, porrá őrölve járul hozzá az egészséges italok ízvilágához.
„Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek egészségtudatosabbak, ezáltal boldogabbak legyenek. Egészségükért ne feltétlenül gyógyszerekkel, sokkal inkább természetes anyagokkal, egészséges táplálkozással és rendszeres testmozgással tegyenek.”

Az őszi időszakban kiemelten fontos, hogy vitaminokkal, enzimekkel töltsük fel sejtjeinket, hiszen azok így tudnak ellenállni az esetleges kórokozók, baktériumok ellen. A Vitál Élőételbár turmixai nem csak a kórokozók elleni védelmet, de az üdeséget, fittséget, ezáltal a fiatalosság érzetét is elhozzák Neked!


Vitál Élőételbár
Tel.: 76/ 474 – 080
[email protected]
www.eloetelbar.hu