Kezdőlap Hit és élet Az Édes otthon nem csak álom – Idén ünnepelte első évét a...

Az Édes otthon nem csak álom – Idén ünnepelte első évét a Sweet Home Ingatlaniroda


Az idén egy éves alakulását ünneplő kecskeméti Sweet Home ingatlaniroda dolgozói több mint tíz éves szakértelemmel, családias hangulatban várják régi és leendő ügyfeleiket egyaránt.

Az Aradi Vértanúk tér 7. száma alatt található ingatlanközvetítéssel foglalkozó iroda tevékenységi körei közé tartozik az ingatlanok értékbecslése, közvetítése, bérbeadása, az energetikai tanúsítvány kiállítása, jogi ügyintézés szervezése és a hitelközvetítés is, amelyek komplex formában járulnak hozzá az eladni, illetve megvásárolni kívánt ingatlanok lebonyolításának folyamatához.

„Rendkívül széles ingatlanpalettánkkal, kimagasló tevékenységikörünkkel és megbízhatóságunkkal nagymértékben hozzájárulunk Kecskemét és a térség ingatlaneladási értékeihez. Az általunk értékesítésre közvetített ingatlan nem csak a mi felületeinken, hanem más ingatlanközvetítői hálózaton is megjelenik, amelyet díjmentesen biztosítunk ügyfeleink számára.
Jövőbeli terveink között szerepel létszámunk bővítése, egy jól működő, profi csapat kiépítése, így szívesen várjuk lelkes jelentkezőinket az állás betöltésére.” nyilatkozta Gyarmati Károly, a Sweet Home Ingatlanközvetítői iroda ügyvezető igazgatója.

Sweet Home Ingatlaniroda
6000 Kecskemét,
Aradi Vértanúk tere 7.
Tel: +36 30 698-8927
E-mail: [email protected]