Kezdőlap Események Az ünnep azé, aki részt vesz benne: FESZTIVÁLT HOZ A TÉL...

Az ünnep azé, aki részt vesz benne: FESZTIVÁLT HOZ A TÉL KECSKEMÉTEN

Az ünnep azé, aki részt vesz benne:

FESZTIVÁLT HOZ A TÉL KECSKEMÉTEN

Hamarosan kezdődik a Kecskeméti Téli Fesztivál, melynek helyszíne a város történelmi főtere lesz november 26-tól az újév első napjáig.

Az ünnepvárás és köszöntés meghittségét, hangulatát varázslatos fényekkel, adventi dallamokkal, színes programokkal, karácsonyhoz kötődő játékokkal, rituálékkal, kikapcsolódást-sportolást nyújtó jégpályával és más egyéb műsorokkal gazdagítják majd a szervezők. Szilveszterkor sztárfellépő, éjfélkor tűzijáték. A programok több helyszínen zajlanak majd, kül- és beltéren egyaránt. Széles kínálattal árulják majd portékáikat a vásárosok, az ajándékkészítők, és vidámpark is lesz. A hosszú, hideg napok alatt öröm és melegség járja majd át a belvárosba látogatók szívét. A hangulat, a díszítés az advent, a karácsony, és az újév meghittségét, örömeit, szokásait tükrözi majd. A szervezők, a kiállítók, a fellépők bíznak benne, hogy a fesztiválon a hétköznapok is ünnepek lesznek, melyek megszépítik életünket!

A Kecskeméti Téli Fesztivált a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. szervezi közösen partnereivel, kulturális egyesületekkel, oktatási intézményekkel, civilszervezetekkel, egyesületekkel, egyházakkal.

A részletes programokat folyamatosan közöljük majd.