Kezdőlap Események BESZÉLGESSÜNK! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

BESZÉLGESSÜNK! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

 

A „Hírös kecskemétiek” című pódiumbeszélgetés sorozat következő eseménye 2016. november 29-én, 18 órakor lesz Kecskeméten, a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi városi mozi épületében.

A beszélgetést ezúttal is Kriskó János vezeti. Meghívott vendégek dr. Svébis Mihály, a Bács Kiskun Megyei Kórház főigazgatója, a Magyar Kórházszövetség elnöke, Kecskemét Város Díszpolgára, Béres Tímea, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia igazgatója, valamint Pál Attila színművész, a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetettje és Csombor Teréz színművész, a POSZT idei legjobb női szereplő kategóriájának elismertje, a Színikritikusok Céhe legjobb női mellékszereplő díjazottja lesz.

További információ: www.hiroskozpont.hu

A pódiumbeszélgetésen való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, jelezze részvételi szándékát az alábbi lehetőségek egyikén: [email protected], 76/501-170/103 melléken és személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.). 10h-tól 14h-ig.

„HÍRÖS KECSKEMÉTIEK”

Szeretettel várjuk a „Hírös kecskemétiek” című sorozatunk következő pódiumbeszélgetésére, Kecskeméten, a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi városi mozi épületében lesz 2016. november 29-én, 18 órakor.

Meghívott vendégeink:

∫ Dr. Svébis Mihály

a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója, a Magyar Kórházszövetség elnöke, Kecskemét Város Díszpolgára

∫ Béres Tímea

a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia igazgatója

∫ Pál Attila

színművész, a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetettje

∫ Csombor Teréz

színművész, a POSZT idei legjobb női szereplője, a Színikritikusok Céhe legjobb női mellékszereplő díjazottja

A pódiumbeszélgetésen való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: [email protected], 76/501-170/103 mellék, vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecske-
mét, Rákóczi u. 15.) 10:00-14:00-ig.