Kezdőlap Események Együtt egy nemes cél érdekében! Élethinta Alapítvány

Együtt egy nemes cél érdekében! Élethinta Alapítvány

Az Élethinta Alapítvány jótékonysági estet szervez a Hírös Agóra Kulturális Központban, 2016. november 6-án, vasárnap este hat órai kezdettel, ahova minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak egy nemes cél támogatása érdekében.

Az Élethinta Alapítvány a súlyosan és halmozottan sérült fiatalok jelenéért és jövőjéért jött létre, amelynek jelenleg 10 tagja van, köztük sorstárs szülőkkel és gyógypedagógusokkal, akiket a közös törekvések és célok tartanak össze. Jelenlegi kedvezményezésük egy olyan külön otthon létrehozása, amelyben a mindennapi életben önellátásra képtelen sérültek szakellátás mellett tudnak élni. Ez egy óriási segítség a család nélkül maradott sérült fiatalok számára, hiszen itt biztonságban, családias körülményekben és meghitt környezetben telhetnek napjaik. Az alapítvány e kedvezményezés mellett folyamatosan segíti a rászoruló családokat például fejlesztést segítő eszközök vásárlásával.

A Bohém Ragtime Jazz Band és a Kecskeméti Jazz Alapítvány minden évben szervez egy jótékonysági koncertet az általuk kiválasztott szervezet javára. Az idei esztendőben a választás a sérült gyermekek számára alapított Élethinta Alapítványra esett. A kuratórium számára ez egy hihetetlen nagy segítség, hiszen a rengeteg törekvés és hosszú távú célok eléréséhez támogatókra van szükségük. A jazz zenekar az elmúlt 10 évben több mint 4 millió forinttal támogatott szociális vagy kulturális szerveteket, így idén is a koncert teljes bevételét az alapítvány támogatására ajánlja fel. A szervezők várják még a szponzorok jelentkezését, akik támogatói jegyek megvásárlásával, pénzfelajánlással vagy tombolaajándékok felajánlásával tennék még sikeresebbé a színvonalas rendezvényt.

A Bohém Ragtime Jazz Band zenekar mellett vendégművészek is fellépnek: Mudrák Mariann (ének), Papp Mátyás és Kovács Tamás (harsona), illetve a Kecskemét Táncegyüttes is.

A jótékonysági gálaestet színesíti még egy tombolasorsolás is, amelyen a szponzorok által felajánlott értékes ajándékokat lehet nyerni, a fődíj egy 2 fő részére szóló belépőjegy az FC Barcelona – Las Palmas meccsre, amelyet egy Spanyolországban élő támogató ajánlott fel.

Érdemes jegyet váltani a 2016. november 6-án 18 órakor kezdődő jótékonysági estre, mert ezzel egy igen nemes célt lehet támogatni.

Gyere el családoddal és barátaiddal, mert együtt nagy dolgokat lehet elérni!

Jegyek vásárolhatóak a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában vagy a www.hirosagora.hu honlapon. Diák és nyugdíjas jegyek 1000 forintért kaphatóak a felnőtt jegyek pedig 2000 forintért.

Bohém Ragtime Jazz Band: Kecskemét is kiállítja

Jótékonysági koncert

  1. november 6.
    vasárnap, 18.00

Hírös Agóra Kulturális Központ

https://www.facebook.com/events/200288633734283/