Kezdőlap Események Építőipari munkálatok kimagasló elvégzése Bács-Kiskun megye térségében

Építőipari munkálatok kimagasló elvégzése Bács-Kiskun megye térségében

 

Polovics Mihály, építőipari vállalkozó és csapata évtizedek óta színvonalas referenciákkal állja meg a helyét az építőipari ágazatban, legyen szó teljeskörű épületfelújításról, homlokzati hőszigetelésről, gipszkartonszerelésről valamint egyéb kőművesmunkák elvégzéséről.
A 2005-ben útjára indított vállalkozás idén ünnepeli tizenegyedik évfordulóját, amely az évek során számtalan kiemelkedő referenciára tett szert Bács-Kiskun megye térségében.

„2005-ben másodállásként indítottam el a vállalkozásomat, amelyben akkoriban csak hárman tevékenykedtünk. Céljaim között szerepelt a létszámbővítés, így a következő évben már egy megbízható, gyors és precíz szakembergárda alkalmazásával folytattam tovább a cégre bízott munkálatokat.
Lezárult, illetve jelenlegi projektjeink között több, – Kecskemét és Szolnok agglomerációjában található – település is szerepel, ahol számos felújítási, illetve építési munkálatok kivitelezésén dolgozunk.
Szakmai tapasztalatunk mellé a korszerű technológiák alkalmazása, illetve a megbízhatóság is párosul, amelyet kiemelkedő odafigyeléssel végzünk munkálataink során.” – nyilatkozta Polovics Mihály, az építőipari cég tulajdonosa.
Forduljon bizalommal Polovics Mihály építőipari vállalkozóhoz és csapatához, legyen szó szobafestésről-mázolásról, homlokzati hőszigetelésről, felújításról, gipszkartonszerelésről valamint egyéb kőművesmunkákról egyaránt!

Polovics Mihály egyéni vállalkozó
6060 Tiszakécske,
Ady Endre u. 3.
Tel: 30/685-1470
Fax: 76/440-122
e-mail: [email protected]
facebook.com/Polovics-Mihály-Építőipari-Vállalkozó