Kezdőlap Diákélet Fergeteges év végi kavalkád a Mokambo Bisztróban!

Fergeteges év végi kavalkád a Mokambo Bisztróban!

edf

A sokak által kedvelt, étteremként és romkocsmaként egyaránt sikeresen működtetett Mokambo Étterem és Bistro, a téli időszakban is – a már jól megszokott kedves, gyors kiszolgálással, megújult italpalettával és nem utolsó sorban barátságos árakkal – várja az ebédelni, hétvégenként pedig a szórakozni vágyó vendégeket.

A retro kavalkádban pompázó étterem és bisztró az év utolsó hónapjában is gyakran szolgál különböző rendezvények, bankettek, születésnapi-névnapi ünnepségek, valamint céges és évzáró rendezvények számára.
Tágas tereinek köszönhetően a nagyobb asztaltársaságok is kényelmesen elférhetnek, ráadásul folyamatos italakciók közül is választhatnak.

A december nem csak a meghitt ünneplés, hanem a feledhetetlen újévi partik hónapja is.
Ha szeretnéd a Szilvesztert egy menő, hangulatos helyen tölteni, ahol nem csak a zene, de a kiszolgálás és az árak is fergetegesek, akkor ne hezitálj tovább!
A Mokambo Bistro most különleges, a város egyik legegyedülállóbb ital és élőzenei palettájával kedveskedik Neked, amely garantáltan megalapozza a bisztróban megrendezett évbúcsúztató party hangulatát.

Megéri télen is a Mokambo éttermet választani, hiszen ételkínálatuk az eddigieknél még változatosabb formában idézi fel számodra az házias ízek csodáját. Az étterem immáron házhozszállítást is vállal a Kecskemét külvárosában élők nagy örömére.


Bistro Mokambo Étterem és Rendezvényház

6000 Kecskemét,
Bocskai u. 5.
tel: 70/ 501 9930

nyitva tartás:

Étterem és rendezvényház:
hétfő – péntek: 10 – 14
The pub
péntek- szombat: 17 – 02