Kezdőlap Sport Fölényes győzelem a sereghajtó ellen!

Fölényes győzelem a sereghajtó ellen!

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Rákospalotai Reactor SE : 16-1

Hazai pályán fogadta a kecskeméti futsal csapat az Urbán Flórián által vezetett rákospalotai együttest, és már az első percektől kezdődően nem sok esélyt adott a vendégcsapatnak.

A mérkőzés első perceiben már nagy nyomás helyeződött a vendégek kapujára, a kecskemétiek gyorsan az ellenfél tudtára adták, hogy az este folyamán csak egy csapat lehet a pályán, és ez a hazaiak. A 3. percben egy Kovács Zsolt általi lövésbe ért rosszul a vendégek játékosa, akinek mellkasáról bepattant a játékszer a kapuba, öngóllal nyílt meg a gólzsák.

Ezt követően egymás után érkeztek a hazaiak támadásai, a labda szinte folyamatosan a vendégek térfelén pattogott, nehezen tudták felvenni az éllovas gyors, pörgős játékát. A félidő végére még 7x zörrent a Rákospalota hálója, és erre csak egyszer tudtak felelni a vendég, így a szünetre, magabiztos 8-1-es hazai vezetéssel mentek pihenni a felek.

A második félidő ott folytatódott, ahol az elsőt abbahagyták a csapatok. Tetszetős, sokszor igen szép megoldásokat választva támadott a Kecskemét, és fogcsikorgatva védekezett a Reactor. A hazaiak csapatából kitűnt Móra lelkes játéka, aki a meccs végére 5 rúgott gólig jutott, ezzel feljött a második helyre a Nemzeti Bajnokság Kelet-Közép csoportjának góllövőlistáján. Habár a meccs végére nagy lett a különbség, a kecskemétiek az utolsó percig űzték, hajtották a vendégeket, újabb 8 gólt rúgva nekik, ezáltal is javítva gólarányukat.

Ezzel a győzelemmel a Kecskemét 1 meccsel kevesebbet játszva a 3. helyen áll a bajnokságban, 1 ponttal lemaradva a két listavezetőtől.

Jövő héten, előretekintve, a Vác vendégeként játszanak a kecskemétiek, és egy sikeres meccset követően az első helyre ugorhatnak!

Góllövők: Móra (5), Radnóti (2), Dobosi (2), Ferenczi (2), Györe (1), Takács (1), Pánczél (1), Marozsi (1),

Cserenkó Szabolcs (vezetőedző): A mérkőzés előtt megbeszéltük, hogy nem szeretnénk belemenni egy őrült rohanásba, sikerült is megfogni a játékot, és ezáltal végig a mi akaratunk érvényesült. A fiúk betartottak mindent, amit megbeszéltünk, ezért jár a gratuláció nekik. Türelmesen játszottunk és ez meghozta a gyümölcsét, reméljük a közönség is jól szórakozott, sok gólt látott. Ezúton is köszönjük a szurkolást!

Üdvözlettel:

Dr. Vercz Tamás

Ügyvezető elnök

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club