Kezdőlap Állati KECSKEMÉTEN FESZTIVÁLT HOZ A TÉL

KECSKEMÉTEN FESZTIVÁLT HOZ A TÉL

Az ünnep azé, aki részt vesz benne:

KECSKEMÉTEN FESZTIVÁLT HOZ A TÉL

A Kecskeméti Téli Fesztivál helyszíne lesz a város történelmi főtere november 26-tól az új év első napjáig. Az ünnepvárás és köszöntés meghittségét, hangulatát adventi dallamokkal, színes programokkal, karácsonyhoz kötődő játékokkal, rituálékkal, kikapcsolódást-sportolást nyújtó jégpályával és más egyéb műsorokkal gazdagítjuk majd. Szilveszterkor sztárfellépő, éjfélkor tűzijáték várja vendégeinket. Vásárosok, ajándékkészítők, és vidámpark is lesz. Éljük át együtt az advent, a karácsony, és az új év meghittségét, örömeit, szokásait. Legyenek a hétköznapok is ünnepek, melyek megszépítik életünket! A Kecskeméti Téli Fesztivál a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. szervezésében kerül megrendezésre.

November 27-én, vasárnap

10-12 és 14.30-16.30 óráig a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben Kasírozott karácsonyi díszek készítése

9-14 óráig a Hírös Agóra Kulturális Központban Waldorf Adventi Bazár Szent Mihály Kertje Kecskeméti Waldorf Óvoda, Általános Iskola és AMI szervezésében

Információ: 76/450-600, email: [email protected])

10 – 18 óráig a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban

Kecskeméti Lemezbörze – Ne vásárolj új lemezt! Gondolj a Karácsonyra! …mert a hanglemezek időtlenek!

11 órakor az Otthon moziban Családi matiné koncertek 2. előadása Betlehem a BonBon Árnyékszínház előadásában

Az előadás célja, hogy az ismert történetet hiteles módon mesélje el a gyerekeknek, ami talán számukra már nem is annyira ismert. Mindezt egy csodálatos látványvilággal, ahol fény- és árnyjátékkal beszélik el a szereplők egy modern betlehemes keretein belül ezt a gyönyörű történetet.

Belépődíj: 1.500 Ft

Támogató: NKA

15 órakor az Otthon moziban

Hoffmann meséi a Royal Opera House sorozatunk keretében

Belépőjegy: 2.500 Ft

16 órakor a főtéri színpadon

Mosolyra Hangolók koncertje

A kéttagú formáció idővel háromtagúra bővült, és több mint 200 alkalommal lépett közönség elé. Az elmúlt két esztendő alatt több mint harminc olyan dal született, melyekkel bejárták az országot. Legszívesebben kecskeméti mivoltuk miatt mégis Kecskeméten muzsikálnak.

18-22 óráig a Hírös Agóra Kulturális Központban

Örökzöld party Varga Peti és Társa zenéjével

Belépődíj: 1.400 Ft