Kezdőlap Rendőrségi hírek Keressük az ismeretlen sofőrt!

Keressük az ismeretlen sofőrt!

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást indított a 03010/4682/2016. bűnügyi számon a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen sofőr 2016. november 11-én 18 óra 25 perc körül Kecskeméten, az Erzsébet körút jobb szélső forgalmi sávjában közlekedett – a Halasi út felől a Csongrádi utca irányába – az általa vezetett ismeretlen rendszámmal ellátott, szürke színű, feltehetően Suzuki WagonR+ típusú, vagy ahhoz hasonló személygépkocsival. Haladása során a vele azonos irányba haladó és a belső forgalmi sávban közlekedő Volkswagen Golf 4 típusú személygépkocsi elé bevágott, melyet fékezésre kényszerített és egy szilárd tárgyat annak szélvédőjére dobott.

Ezt követően az ismeretlen elkövető ismét a jobb szélső forgalmi sávba hajtott, ahol a Volkswagen Golf személygépkocsi mellé lassított, melyet balra húzódással arra kényszerített, hogy a forgalmi irányokat elválasztó záróvonalat átlépve, a szemből közlekedő forgalmi sávba hajtson. A cselekmény következtében anyagi kár, illetve személyi sérülés nem keletkezett, azonban az ismeretlen személy a közlekedésben résztvevők életét, testi épségét veszélyeztette.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki látta az esetet, illetve az ismeretlen autóról, vagy sofőrről információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.