Kezdőlap Rendőrségi hírek Kifosztotta az idős nőt

Kifosztotta az idős nőt

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A kunszentmiklósi rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Sándor 18 éves helyi lakos, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Csaba 24 éves helyi férfi ellen.

F. Sándor a gyanú szerint 2016. november 5-én a hajnali órákban Kunszentmiklóson, a Szélső utca egyik házának nyitott bejárati ajtaján bejutva az ott alvó idős sértett ágya mellett lévő televíziót eltulajdonította.

Továbbá a férfiak megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2016. november 6-án 18 óra és november 7-én 8 óra között megjelentek Kunszentmiklóson, a Mikszáth Kálmán utca egyik lakóházánál. A nyitott kapun a ház udvarára bejutottak, majd az udvaron lévő kamraajtón lévő kerékpárzárat szétszakították és onnan eltulajdonították a sértett kerékpárját és az ott zsákokba helyezett hozzávetőleg 1,5 mázsa tűzifát és 2 kályhacsövet, valamint 1 antennát.

A házkutatás során a rendőrök megtalálták az ellopott értékeket. F. Sándort őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezik előzetes letartóztatását.