Kezdőlap Események Kiosztásra kerültek az 2016-os esztendő Príma-díjai

Kiosztásra kerültek az 2016-os esztendő Príma-díjai

November 25-én, pénteken került sor a VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezete által rendezett nagyszabású Príma gálaestre, amelynek keretében kiosztották az év Príma-díjait.

A rendkívüli eseménynek a Four Points by Sheraton Hotel és Rendezvényközpont adott helyet.

A több mint egy évtizede alapított Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Bács-Kiskun megyei szervezete minden évben egy rangos esemény keretében ajándékozza meg Bács-Kiskun megye kulturális-, tudományos-, és sportéletének legnagyobb művelőit.

A magánfelajánlásból származó háromszor egymillió forintos Príma-díjak, az 500 ezer forintos közönségdíj, valamint az „Év Vállalkozója” díj kiosztására egy rendkívül színvonalas, rangos programsorozat alkalmával került sor.

Az est folyamán Weninger Richárd, az ünnepélyes díjátadó házigazdája köszöntötte a meghívott vendégeket, majd a Prima Primissima Alapítvány képviseletében a VOSZ főtitkára, Dr. Dávid Ferenc gratulált a díjazottaknak, őt követően pedig Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke tartott ünnepi beszédet. A nagyszabású rendezvényt lélegzetelállító táncbemutatók, izgalmas színészi játékok színesítették.

A 2016-os esztendő Príma díjazottai:

Barta Dóra táncművész, koreográfus, a Kecskemét City Balett vezetője, Kemény András, kunadacsi, nyugalmazott pedagógus, valamint Markóné Szalai Gyöngyvér, a bajai Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola fúvós tanszakának vezetője.

A legtöbb közönségszavazatot kapó 500 ezer forint értékű díjat a Kiskunfélegyházi Mazsorett Egyesület vehette át.

Az Év Vállalkozója díjjal jutalmazták a Deltaplast Kft. ügyvezető tulajdonosát, Csengery Zsoltot.

Az Év Vendéglátó Vállalkozója Erkiné Rózsa Márta, a kiskunfélegyházi Rózsakert vendéglő
tulajdonosa lett.

Az Év Élelmiszeripari Vállalkozója címet pedig a bajai Bácskatej Kft. ügyvezető tulajdonosa, Braxmair Béla kapta.