Kezdőlap Állati Lovastúra a Kiskunság festői tájain

Lovastúra a Kiskunság festői tájain

A Kiskunsági Nemzeti Park területén elhelyezkedő bócsai Vincze Lovarda immáron negyedik éve varázsolja el színvonalas szolgáltatásaival az állat- és természetbarát vendégek szívét, legyen szó lovas oktatásról és túrákról, hintós és lovasszán körutakról, puszta ötös és csikós bemutatókról, lovas táborok szervezéséről és lebonyolításáról, terápiás lovasoktatásról, valamint egyéb más szórakozási lehetőségek kínálatáról.

A Vincze Lovarda egy hétezer hektáros, festői szépségű, ligetekkel tarkított erdő mellett helyezkedik el, ahol a legelésző állatok és a páratlan környezet mellett garantált az ellazulás.
A lakodalmak, különböző csapatépítő-tréningek, osztálykirándulások, céges rendezvények, valamint táborok helyszínéül is szolgáló lovarda billiárd és pingponglehetőséggel, labdarúgó házi bajnokságok szervezésével, szabadtéri sütögetéssel, borkóstolással, lovasbemutatókkal, továbbá különböző népi játékok kipróbálásának lehetőségével is kedveskedik vendégei számára.
Vincze Árpád, a Vincze Lovarda tulajdonosa évek óta elkötelezett képviselője az állatokkal való foglalkozás világának, amelyet megfelelő hozzáértéssel, rendkívül magas színvonalon művel.

„Rendkívül színes, programokkal, fesztiválokkal teli évet zártunk. Sikeresen felépítettünk egy szállási lehetőségként is szolgáló jurtát és vendégházat, emellett pedig számos programsorozatnak lehettünk házigazdái. Jövőbeli terveink között szerepel egy fedeles lovarda kiépítése, – amely által számtalan lovasversenynek adhatnánk otthont, – a vendégházunk befogadóképességének növelése, valamint egy gyalogtúrára alkalmas útvonal kijelölése is terveink között szerepel, amely által megismerhetjük a területen fellelhető őshonos növény – és állatvilág páratlanságát.”


Vincze Lovarda
Bócsa,
IV. körzet tanya 55
6235
tel: 30/938-1857
[email protected]
facebook.com/VinczeLovardaBocsa