Kezdőlap Gasztro Mokambo – ideális hely a retro szerelmeseinek

Mokambo – ideális hely a retro szerelmeseinek

Immár tizenegy éve töretlen népszerűségnek örvend a belváros szívében található Mokambo Étterem és Bistro, mely nappal étkezdeként, hétvégén este pedig romkocsmaként üzemel.

A Mokambo idén nyáron is változatos kínálattal, barátságos árakkal és nem utolsó sorban kedves, gyors kiszolgálással várta vendégeit egy-egy étel, esetleg ital elfogyasztása során, – ezzel fenntartva a város egyik legismertebb és leglátogatottabb vendéglátóegységének címét.

Rendkívüli sikernek örvendett a nyári fociterasz is, amely már hagyománnyá nőtte ki magát a Bistro életében, ugyanis ide köthető az első nagy kivetítő Kecskeméten, amely a Bajnokság időszakában lett kiépítve.

Az étterem gyakran szolgál helyszínül kisebb-nagyobb rendezvények, például bankettek, születésnapi, névnapi ünnepségek számára is. Ideális választás lehet a helyszín estére nagyobb asztaltársaságoknak, mivel tágas térrel rendelkezik, és folyamatos italakciókkal örvendezteti meg a szórakozni vágyókat.

Megéri ősszel is a Mokambo-t választani, hiszen a jelenlegi árajánlatok közé sorolhatjuk a hétvégi időpontokra ütemezett 50%-os italakciót is, amely pénteken és szombaton, 17:00 – 20:00-ig áll a romkocsmába látogató vendégek rendelkezésére.

Az étterem hamarosan házhozszállítást is vállal a Kecskemét külvárosában élők nagy örömére!
A Bocskai utca 8. szám alatti Mokambo szeretettel várja az ebédelni vágyókat minden nap 11 órától 2 óráig, hétvégenként pedig este 6 órától van lehetősége beülni a kikapcsolódni vágyóknak.