Kezdőlap Egészség Test és a lélek ápolása a Rouge Átváltoztatjuk Stúdióban

Test és a lélek ápolása a Rouge Átváltoztatjuk Stúdióban

Test és a lélek ápolása a Rouge Átváltoztatjuk Stúdióban

Ahány nő, annyi szépségápolási szokás: ki szalonba jár, ki otthon kísérletezik, de az biztosan fontos, hogy szépnek és ápoltnak érezzék magukat. A Rouge Átváltoztatjuk Stúdióban garantált a tetőtől-talpig való megszépülés, hiszen a korszerű gépek és a professzionális termékekkel a leghatékonyabban érik el a természetes szépséget. Az üzlet életét Farkas Edit, ügyvezető tulajdonos mutatta be nekünk.

2012-ben alapítottam az üzletemet, amelyben csak a Rouge Aveneue Collection márka ruhadarabjai találhatóak meg. A megalapítás óta az a küldetéstudat fogalmazódott meg bennem, hogy a hölgyek testét és lelkét egyaránt megszépítsem.

Óriási terveket és célokat tűztem ki magam elé, többek között azt, hogy tetőtől-talpig minden kezelést biztosítsunk a megszépülni vágyó hölgyeknek, ezáltal bővíteni az üzlethelyiséget is. Egy hirtelen jött felajánlás keretében ezeket az álmaimat sikerült valóra váltanom.

Részlegesen már üzemelünk a Gong Rádió székháza alatt, de a pár hét múlva már teljes egészében rendelkezésére fogunk állni kedves vendégeink számára. A közel jövőben tartunk egy nyílt napot, hogy a leendő és régi vendégeink kapjanak egy bemutatót a kezeléseinkről, gépeinkről. Ezen új szolgáltatásaink mellett továbbra is kaphatóak lesznek a Rouge Avenue Collection ruhadarabjai, amelyeknek kiválasztásában is segítünk, egy stílustanácsadás keretében.

Üzletnevünket is megváltoztattuk, hiszen a régi Rouge Divat név már nem lenne aktuális az új szolgáltatásainkkal szemben, így a Rouge Átváltoztatjuk Stúdió név mellett döntöttünk.

Visszatérő és új vendégeinket a megújult szalonunkba 2 fodrásszal, 2 műkörmössel, életmód-tanácsadóval, kozmetikussal és masszőrrel várjuk. Lehetőség van hajdiagnosztika készítésére, különböző testkezelések kipróbálására a korszerű gépeinken, illetve stílustanácsadás igénybevételére is. Professzionális termékeket használunk, amelyek elengedhetetlenek egy remek relaxációhoz. Kezeléseinkkel a testet és a lelket együtt ápoljuk, tetőtől-talpig lehetőség adódig megszépülni, ezek után pedig garantáltan nagyobb önbizalommal távoznak a gyönyörű vendégeink.

Minden megszépülni vágyó hölgyet szeretettel várok a kibővült Rouge Átváltoztatjuk Stúdióba, ahol családias hangulat, rendkívüli szakértelemmel rendelkező, profi kollégák fogadnak Téged, egy előzetes bejelentkezés alapján.

 

Rouge Átváltoztatjuk Studió
Gong Rádió Székháza
Kecskemét Petőfi S. U.1. fszt.9.
Nyitvatartás : H-P 8-19
Sz: 9-13

Rouge Divat Kecskemét
Csányi J. u. 1-3.
Piramis udvarház
Nyitvatartás : H-P 10-18
Sz   10-12.30