Kezdőlap Egészség CELLU CENTER SZÉPSÉGKLINIKA – „HOGY ÚJRA BÜSZKE LEHESS ÖNMAGADRA”

CELLU CENTER SZÉPSÉGKLINIKA – „HOGY ÚJRA BÜSZKE LEHESS ÖNMAGADRA”

 A Cellu Center Szépségklinika az egyik legmodernebb gépekkel felszerelt szépségszalon, amelynek a szolgáltatásai teljes körűen hozzájárulnak ahhoz, hogy újra büszke lehess a tükörben látott képre. A testi és a lelki béke megteremtését, a legmodernebb eszközökkel, illetve a legkorszerűbb technológiákkal működő gépekkel teszik lehetővé. A szalon minden szolgáltatása egy helyen megtalálható, kellemes légkört, illetve családias hangulatot teremtve. A szépségklinikának, az egyéni vállalkozóit összefogó Kecskeméti Emőke mesélt szerkesztőségünknek az idei esztendő történéseiről és mutatta be a szalon szolgáltatásait.

Az idei évben rengeteg változás történt, sok örömteli pillanatot megéltünk, ezek mellett pedig számos pozitív visszajelzést kaptunk a vendégeinktől. Az idei év második fele nehezebb volt, mert sok olyan igénnyel találkoztunk, amelyet akkor még nem tudtunk kielégíteni. Emiatt láttuk, hogy változtatnunk kell, így elkezdtünk dinamikusan fejlődni.
A megújulás miatt a vendégkörünk is bővült, úgy érzem, hogy a jelenlegi csapattal még sikeresebbek lehetünk, nem egymás vetélytársai vagyunk, hanem mindig segítjük egymást.

Már 13 éve foglalkozunk testkezeléssel, amelynek pontosabban endermolagie a neve, ez egy kötőszöveti masszázs, amely vákuumos technikával működik. Ez a kezelés egyáltalán nem nyújtja a kötőszöveteket, hanem egy lokális zsírégetést biztosít, így formálva a testet, továbbá kezeli a narancsbőrt és még a keringést is javítja. A sikeres kezelés érdekében minden vendégünknek egy személyre szabott kezelést biztosítunk, ha igény van rá, akkor előtte-utána képet is készítünk, amelyen jelentősen észrevehető a kezelés sikeressége.

A kozmetikai részlegünkön is teljes körű megszépülésre van lehetőségük a kedves vendégeknek, hiszen Biola biokozmetikumokat használunk, ezek teljes egészében természetes natúrkozmetikumok, amelyeknek területi képviselője saját magam vagyok. Továbbá folyamatosan tartok tanfolyamokat is, amelyeken e termékek is bemutatásra kerülnek. A megszépülni vágyó hölgyeknek lehetőségük van ultrahangos kezeléseket is igénybe venni, ezenkívül mezoterápiás kezelésekkel is szolgálunk. Ezeket a kezeléseket már sok-sok éve végzem.A hatékonyság érdekében idén egy lézeres technológiával működő szőrtelenítőgépre váltottam, amellyel a tartós szőrtelenítést lehet elérni. Természetesen, aki feszesíteni szeretne, akkor arra is lehetőség van, hiszen egy korszerű géppel az arc, nyak, dekoltázs részét tökéletesen tudjuk kezelni és elérni a kívánt feszességet.

Rengetegen igénybe veszik a sminkes szolgáltatásunkat is, amelyet egy szakképzett, profi sminkes készít el. Emellett Gábor készít sminktetoválásokat, testtetoválásokat és 3D-s szempillákat is.
Továbbá lehetőség van manikűr, pedikűr készíttetésére, illetve svédmasszázs igénybe vételéhez is, amely egy nagyon jó lazító és frissítő hatással bír.

 

Cellu Center Szépségklinika
6000 Kecskemét
Kossuth tér 5. 1/3.
www.cellucenter.eu
Telefon: 06-30/935-9939
Facebook: Cellu Center Szépségklinika

Szabó Gábor – sminkmester
Telefon: 06-20/405-3189
Facebook: Gáborsmink

Magyar Éva – Műkörömépítés
Telefon: 06-20/368-6727

Erdélyi Molnár Anéla – testkezelések
06-70/531-9255

Vad-Kovács Rózsa – Masszázsterápia
06-30/618-0267
Balázs Dóri – Masszázsterápia
06-30/403-7199

Kecskeméti Emőke – kozmetikusmester
06-20/388-7295